Kjendis-DJ forlovet

Planlegger giftemål med fransk modell.

BLIR MANN OG KONE: Mark Ronson og kjæresten har forlovet seg. Her er paret fotografert sammen under  Q Awards i London i oktober.  Foto: All Over Press
BLIR MANN OG KONE: Mark Ronson og kjæresten har forlovet seg. Her er paret fotografert sammen under Q Awards i London i oktober. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Kjendis-DJen og plateprodusenten Mark Ronson (35) planlegger å gifte seg med den franske modellen Josephine De La Baume, skriver Us Magazine.

Paret har datet siden mars 2009, og Ronsons talsmann bekrefter til magasinet at det er forlovelse på gang.

35-åringen har tidligere vært forlovet med skuespilleren Rashida Jones, og har i tillegg vært sammen med den britiske modellen Daisy Lowe og artisten Tennessee Thomas.


Ronson har vunnet både Grammypriser og BRIT Award, og har jobbet med artister som Amy Winehouse, Lily Allen og Robbie Williams.

35-åringen - som for alvor slo igjennom som DJ på New Yorks klubbscene i 1993 - var den offisielle DJen i Tom Cruise og Katies Holmes bryllup i Italia i 2006. Da imponerte han brudgommen med en ny versjon av Top Gun-kjenningslåten. I 2008 leide paret også inn Ronsen da datteren Suri skulle feire 2-årsdag.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Leier kjendis-DJ til 2-årsdagen