Kjendis-daternes redningskvinne

Akkurat da man trodde Pia Haraldsen og Tor Milde hadde ødelagt kjendisdating på TV for alltid, kommer Sigrid Bonde Tusvik og gir kjendisene nytt håp...

ODDSENE MOT SEG: Sigrid Bonde Tusvik hadde alle odds mot seg da hun skulle i gang med dating på TV, men premieren overrasker stort i positiv retning. Foto: Hanne Pernille Andersen/Famefotografene/NRK
ODDSENE MOT SEG: Sigrid Bonde Tusvik hadde alle odds mot seg da hun skulle i gang med dating på TV, men premieren overrasker stort i positiv retning. Foto: Hanne Pernille Andersen/Famefotografene/NRK Vis mer
DA TOR MILDE OG PIA HARALDSEN forsøkte å finne kjærligheten på TV, rømte seerne raskere enn frierne ble introdusert. Det luktet derfor fiasko lang vei, da det ble kjent at Sigrid Bonde Tusvik skulle forsøke det samme på NRK3.

DE SISTE MÅNEDENE kan man knapt ha bladd i et ukeblad eller dameblad uten å ha lest om 30-åringen som skal finne kjærligheten på TV. Når du ikke har sett henne på trykk, har hun vært konferansier for ett eller annet, dukket opp på den røde løperen eller stått på scenen på Latter. Hun har i det hele tatt hatt mange jern i ilden etter at hun slo igjennom som reporter i «Rikets Røst».

I MOTSETNING TIL PIA HARALDSEN, har Sigrid Bonde Tusvik forstått at hun må være privat – svært privat - for at et slikt program skal fungere på TV. Og hun byr på seg selv fra første stund, nærmere bestemt morgenstund, ikledd pysjamas på kjøkkenet med en bolle havregryn og en pose tranebær.

- Jeg får mye blærekatarr når jeg ligger med folk, og da forebygger jeg med tranebær, sier hun over morgenkaffen. Dermed er seks uker med dating offisielt erklært for åpnet.

LITT SEINERE HJEMME hos foreldrene får hun i klare ordelag høre av faren at «mange tror du er slem» og at det ikke er rart hun ikke har funnet kjærligheten siden hun står på scenen når alle andre koser seg. Men familien støtter hennes valg om å finne kjæreste på TV, for som moren sier: «du har vært lei deg lenge du, Sigrid».

I FØRSTE PROGRAM forsøker Sigrid seg på blinddate, litt terapi og åtte til bords-date. Innimellom datene stikker hun hodet inn foran kamera og beskriver opplevelsen og folkene som er med. Så mens hennes blinddate i bakgrunnen prøver å vise sitt komiske talent med en vilt fremmed mann, stikker Sigrid hodet foran kamera og sier: «nå skal han sjarmere seg innpå meg ved å flørte med en mann med smuler rundt munnen. Men det funker ikke på meg. Det vet ikke han. Nå tøffer han seg med gutteaktige greier. Det er dødskjedelig.»

DET ER ET INTERESSANT prosjekt Sigrid har begitt seg ut på, og starten er lovende. Her er det både morsomt og lærerikt på en gang, og overraskende lite pinligheter. Det er nesten så man får troen på kjendisdating på TV igjen…

Se «Sigrid søker kjæreste» på NRK3 onsdager 21.35. Finn dine favorittprogrammer i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

ANDRE ANMELDELSER: 

LES OGSÅ: Hva er det lissom med disse folka?
LES OGSÅ: Kjærlighetslandpostbudet
LES OGSÅ: De slår i hvert fall Ylvis-brødrene
LES OGSÅ: Trøkkende, platt og kunstig
LES OGSÅ: Charter-nedtur
LES OGSÅ: Hvor ble det av masken, Jan Thomas?
LES OGSÅ: Bill. Mrk: Ny riksbitch søkes!
LES OGSÅ: Dette er oppvaks-TV
LES OGSÅ:
Sånn ja, Marion. Slik blir du TV-yndling
LES OGSÅ: Det er en lidelse å se på
LES OGSÅ: Hun snakker i 12 og et halvt minutt
LES OGSÅ: De serverte ståltrå i suppa før Hellstrøm ryddet opp...
LES OGSÅ: Er det noe rikingene mangler? Ja, penger.
LES OGSÅ: Sinnasnekker'n som er like farlig som byggmester Bob.
LES OGSÅ: Største endring siden GPS'en