Kjendis-artist dømt for vold mot kjæresten

Den prisvinnende musikeren tilsto å ha slått og sparket kjæresten sin, men forklarte i retten at episoden har styrket forholdet.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den profilerte artisten i 20-årene ble i dag dømt til 21 dagers betinget fengsel og en bot på 10.000 kroner. Prøvetiden er på to år. Grunnlaget er at han natt til tirsdag 7. februar i år dyttet, slo og sparket kjæresten sin på byen i Oslo.

Paret hadde hele kvelden kranglet høylytt. Etter å ha vært på konsert gikk de hver for seg til et utested i Oslo sentrum. Her kranglet de så høylytt at de ble kastet ut av utestedets vakter.

Paret fortsatte med høylytt krangling ute på gaten og det utviklet seg til å bli fysisk. Artisten dyttet da kjæresten opp langs en murvegg før han slo og sparket henne.

I retten tilsto artisten de faktiske forholdene og ble dømt i en tilståelsessak. Retten påpekte at dette ville være med på å gi ham en mildere straff, men i skjerpende retning ble det kommentert at forholdet hadde skjedd i forbindelse med uteliv. I tillegg så de alvorlig på at volden ble utøvet mot kjæresten.

Dommen var i tråd med politiets forslag.

Artisten er fortsatt sammen med samme kjæreste.

Musikeren ønsket ikke å gi noen kommentar til Se og Hør, men forklarte i retten at kjærligheten lever i beste velgående. I tillegg slo han fast at voldsepisoden har styrket forholdet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer