CELEBRE GJESTER: Fredrik Skavlan får besøk av blant andre Dolph Lundgren og Shakira i fredagens sending. Foto: Per Ervland / Seher.no
CELEBRE GJESTER: Fredrik Skavlan får besøk av blant andre Dolph Lundgren og Shakira i fredagens sending. Foto: Per Ervland / Seher.noVis mer

Kjempet mot tårene hos Skavlan

- Jeg hadde ikke regnet med at det skulle bli sånn, sier muskelbunten...

SEHER.NO: Fredag får Fredrik Skavlan storfint besøk fra andre siden av Atlanteren når verdensartisten Shakira og eksilsvensken Dolph Lundgren tar plass i studio. Det blir en følelsesladet affære, skriver Aftonbladet.

Filmstjernen Dolph Lundgren (52), mest kjent for sin rolle i "Rocky" har også tidligere fortalt sin oppvekst med en pappa som mishandlet både ham selv og moren hans. Og det var disse minnene som fikk 52-åringen til å gråte under innspillingen av "Skavlan".

- Det var litt tungt, innrømmer Lundgren til den svenske avisen.

Fredrik Skavlan tar nemlig opp det såre emnet i programmet, mens Lundgren deretter forteller om hvordan han som liten gutt forsøkte å beskytte sin mamma, og om hvordan oppveksten formet ham til den han er.

Til Aftonbladet forteller actionskuespilleren at han måtte kjempe mot tårene under samtalen med den norske programlederstjernen.

- Jeg hadde ikke regnet med at det skulle bli sånn. Men vi kom inn på visse ting som ligger veldig dypt plassert i meg. Men jeg tror det ble bra likevel, jeg begynte jo ikke å hylgråte i hvert fall, forteller han.

"Skavlan" ser du på NRK1 fredag klokka 21.25.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ringvårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til1901

LES OGSÅ: Ny eks til Skavlan