David og Victoria Beckham:

- Kjempet i hemmelighet

Paret skal ha pådratt seg coronaviruset og reist mellom USA og Storbritannia.

HEMMELIG SMITTET?: Etter alt å dømme skal Victoria og David ha kjempet mot coronaviruset i all hemmelighet. Foto: NTB scanpix
HEMMELIG SMITTET?: Etter alt å dømme skal Victoria og David ha kjempet mot coronaviruset i all hemmelighet. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I skrivende stund er det påvist over 27 millioner tilfeller av coronasmitte i verden. I takt med det stigende tallet er det stadig flere som kjenner noen som har avlagt positiv prøve, og for mange kommer viruset stadig nærmere.

Det samme gjelder for det berømte Beckham-paret, Victoria (46) og David (45), som angivelig skal være direkte berørt av pandemien.

FØR PANDEMIEN: Victoria og David Beckham ved jernbanestasjonen Gare du Nord i Paris i januar 2020. Foto: Splash News/ NTB scanpix
FØR PANDEMIEN: Victoria og David Beckham ved jernbanestasjonen Gare du Nord i Paris i januar 2020. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Ifølge den britiske tabloidavisen The Sun skal både den tidligere fotballstjernen og kona ha blitt smittet, og skal ha kjempet mot sykdommen i all hemmelighet.

- Ble veldig dårlige

Avisen skriver videre at duoen også skal ha fløyet frem og tilbake mellom USA og Storbritannia, blant annet for å feire sønnen Brooklyns 21-årsdag, og i forbindelse med Davids jobb i fotballklubben Inter Miami.

En kilde som hevder å stå stjerneparet nær, beskriver det hele som et skrekkscenario.

- De deltok på et par arrangementer som David måtte promotere, og håndhilste på og kysset fans, sier kilden blant annet til avisen.

- Etter dette fløy de til London og ble fraktet direkte til villaen sin i Cotswolds, hevder kilden videre.

GODE FERDIGHETER: David Beckhams datter Harper, viser i en ny Instagram-video sine ferdigheter. Video: Instagram @davidbackham Vis mer

Etter sønnens bursdagsfeiring returnerte paret til Miami, og det var på dette tidspunktet David skal ha begynt å føle seg syk.

- David følte seg dårlig, og så fikk Victoria sår hals og høy feber. På samme tidspunkt var det flere i følget deres, inkludert sjåfører, livvakter og assistenter, som begynte å føle seg dårlig. Et par av dem ble veldig dårlige, sier kilden videre.

Den tidligere Spice Girls-stjernen satte hele familien i karantene i frykt for at de allerede hadde spredt viruset under reisene.

STJERNEPAR: Victoria og David Beckham feiret 20 års ekteskap. Disse årene har vært preget av en rekke ulike stiler. Video: Rød Løper Vis mer

- Frykt for å bryte reglene

Ifølge den britiske avisen skal paret ha blitt smittet med corona helt i begynnelsen av mars, men dette er foreløpig ikke blitt bekreftet av Beckham-paret.

I likhet med resten av verden har stjerneparet blitt påvirket av pandemien på flere måter. I motsetning til da deres eldste sønn hadde bursdag i mars, måtte paret avlyse feiringen tidligere denne måneden da sønnen Romeo fylte 18.

Ifølge The Sun ble feiringen av ham avlyst i frykt for å bryte reglene om sosial distansering.

Romeo er andremann i rekken av totalt fire barn i Beckham-familien, og har hele sitt liv vært internasjonalt kjent. Selv om en storslått feiring måtte vike denne gangen, ble han likevel feiret av familien på den store dagen.

I ekte tradisjon delte nemlig begge foreldrene en rekke private bilder av sønnen, både fra nyere tid, men også fra barndommen.

Ifølge The Sun ble det også arrangert en intim feiring med nær familie, gaver og en kake i alle regnbuens farger. Romeo skal også ha fått et overraskelsesbesøk fra besteforeldrene.

OVERRASKER: Victoria Beckham har for lengst byttet ut dansesko og popstjerne-liv med stiletthæler og et nytt liv som motedesigner. Men det betyr ikke at hun har glemt gamle kunster. Video: Victoria Beckham / Instagram Vis mer

LES OGSÅ: - Gråter og skriker

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer