Kjempet for livet etter alvorlig hjerneblødning

- Jeg brukte to år på å lære å gå og snakke igjen, avslører Sharon Stone.

VAR DØDEN NÆR: - Å bli eldre er faktisk en positiv ting, sier Sharon Stone, og fnyser av alle plastiske kirurger som står i kø for å fikse på utseendet hennes. Foto: insight media/All Over Press
VAR DØDEN NÆR: - Å bli eldre er faktisk en positiv ting, sier Sharon Stone, og fnyser av alle plastiske kirurger som står i kø for å fikse på utseendet hennes. Foto: insight media/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespilleren Sharon Stone var et av Hollywoods aller største sex-symbol på 90-tallet.

I dag har «Basic Instinct»-stjernen rukket å bli 56 år gammel, men mens mange i filmbyen tyr til drastiske midler for å bevare ungdommen, så hevder Stone at hun ikke har noe problem med å eldes.

Snarere tvert imot.

I 2001 ble nemlig Golden Globe-vinneren rammet av en massiv hjerneblødning som holdt på å koste henne livet. Dette fikk henne til å sette ting i perspektiv.

- Målet mitt er faktisk å bli eldre for jeg vet hva alternativet er, skriver hun selv i et innlegg i Hollywood Reporter.

- Jeg blødde i hjernen i ni dager, og brukte to år på å lære å gå og snakke igjen. Jeg stammet da jeg kom hjem etter hjerneslaget og klarte ikke lese på to år.

Trebarnsmoren lå på intensiven i over en uke og få overlever det hun gikk gjennom, skriver hun videre.

- Jeg trenger ikke at noen skal prøve å få meg til å føle meg dårlig fordi jeg blir eldre. Det som får meg til å føle meg dårlig er de menneskene som tror at de ikke eldes. Det føles fantastisk å kunne snakke og ha et fullstendig vokabular. Jeg ble veldig ydmyk etter den reisen.

LES OGSÅ: Sharon Stone gikk opp 20 kilo etter rideulykke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer