VAR DØDEN NÆR: - Å bli eldre er faktisk en positiv ting, sier Sharon Stone, og fnyser av alle plastiske kirurger som står i kø for å fikse på utseendet hennes. Foto: insight media/All Over Press
VAR DØDEN NÆR: - Å bli eldre er faktisk en positiv ting, sier Sharon Stone, og fnyser av alle plastiske kirurger som står i kø for å fikse på utseendet hennes. Foto: insight media/All Over PressVis mer

Kjempet for livet etter alvorlig hjerneblødning

- Jeg brukte to år på å lære å gå og snakke igjen, avslører Sharon Stone.

SEOGHØR.NO: Skuespilleren Sharon Stone var et av Hollywoods aller største sex-symbol på 90-tallet.

I dag har «Basic Instinct»-stjernen rukket å bli 56 år gammel, men mens mange i filmbyen tyr til drastiske midler for å bevare ungdommen, så hevder Stone at hun ikke har noe problem med å eldes.

Snarere tvert imot.

I 2001 ble nemlig Golden Globe-vinneren rammet av en massiv hjerneblødning som holdt på å koste henne livet. Dette fikk henne til å sette ting i perspektiv.

- Målet mitt er faktisk å bli eldre for jeg vet hva alternativet er, skriver hun selv i et innlegg i Hollywood Reporter.

- Jeg blødde i hjernen i ni dager, og brukte to år på å lære å gå og snakke igjen. Jeg stammet da jeg kom hjem etter hjerneslaget og klarte ikke lese på to år.

Trebarnsmoren lå på intensiven i over en uke og få overlever det hun gikk gjennom, skriver hun videre.

- Jeg trenger ikke at noen skal prøve å få meg til å føle meg dårlig fordi jeg blir eldre. Det som får meg til å føle meg dårlig er de menneskene som tror at de ikke eldes. Det føles fantastisk å kunne snakke og ha et fullstendig vokabular. Jeg ble veldig ydmyk etter den reisen.

LES OGSÅ: Sharon Stone gikk opp 20 kilo etter rideulykke