- Kjempeskummelt å være odds-favoritt

Kathrine Sørland tror det blir vanskelig å leve opp til favorittstempelet i «Skal vi danse».

Publisert

SEOGHØR.NO: Allerede i første «Skal vi danse» skapte Kathrine Sørland (33) poengrekord med sin vals som ble belønnet med hele 39 poeng.

Den flotte modellen og dansepartneren Tom-Erik Nilsen øvde knallhardt og også neste dans fikk positiv respons. Sørland svingte seg raskt til toppen hos bettingselskapene der hun i lang tid har blitt regnet som en av de største favorittene til å vinne hele konkurransen.

Selv har hun delte meninger om favorittstempelet.

- Det er kjempeskummelt. Folk har forventninger så kan det gå rett i dass etterpå. Nå har det gått så bra, og på en måte er det skummelt for det er så mange danser og sjangere å gå gjennom. Jeg håper bare å komme meg videre til neste gang, har Sørland sagt til Seoghør.no.

DANSE-FAVORITTER: Kathrine Sørland og Tom-Erik Nilsen har gode odds for å vinne "Skal vi danse". Foto: FameFlynet
DANSE-FAVORITTER: Kathrine Sørland og Tom-Erik Nilsen har gode odds for å vinne "Skal vi danse". Foto: FameFlynet Vis mer

Forrige lørdag fikk blondinen igjen ros av dommerne. Tor Fløysvik åpnet til og med for å stille naken for den populære deltageren.

«Jeg tar ikke av meg jakken i dag, men fortsetter du på denne måten, sitter jeg vel naken her snart», utbrøt dommer Tor Fløysvik begeistret.

- Da skal jeg bare fortsette på samme måte. Jeg synes det er den mest fabelaktige kommentaren jeg har hørt på lenge. Jeg hyller Tor for at han kommer med en sånn kommentar, sa Sørland til Seoghør.no.

GOD RESPONS: Kathrine har begeistret dommerne som har gitt henne svært gode tilbakemeldinger. Foto: FameFlynet
GOD RESPONS: Kathrine har begeistret dommerne som har gitt henne svært gode tilbakemeldinger. Foto: FameFlynet Vis mer

Sammen med dansepartner Tom Erik Nilsen danset hun i forrige uke jive til låten «Tigergutt», og endte opp med 32 poeng.

- Det er helt fantastisk. Det handler om å holde ut til siste slutt, og det er ikke like lett, men jeg merker jeg får adrenalin når jeg kommer på scenen. Selv om det ble litt feil her og der, sa Sørland.

LES OGSÅ: - Jeg trenger ingen kostholdsekspert

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer