DUELL: Septemberutgaven av Vanity Fair er viet til avdøde Farrah Fawcett og Michael Jackson. Foto: Faksimile: Vanity Fair
DUELL: Septemberutgaven av Vanity Fair er viet til avdøde Farrah Fawcett og Michael Jackson. Foto: Faksimile: Vanity FairVis mer

Kjemper om magasinleserne

De avdøde superstjernene på hvert sitt cover av Vanity Fair.

SEHER.NO: Kvelden den 25. juni kom den tragiske nyheten om at "Charlies Angels"-stjernen Farrah Fawcett (62) hadde gått bort, og kun få timer etter spredte nyheten seg om at legenden av pop, Michael Jackson (50) også hadde dødd.

Fawcett tapte på sin side kampen mot kreften, mens Michael Jackson døde av hjertestans.

I ukene etter de to tragiske dødsfallene, har det blitt skrevet mye om begge stjernene, spesielt om Jackson, ettersom den endelige dødsårsaken til artisten fremdeles ikke er fastslått.

Nå velger det anerkjente magasinet Vanity Fair å vie forsiden sin til de to avdøde stjernene.

Ifølge Perez Hilton kommer septembernummerene av magasinet til å bestå av 50% Jackson-cover og de resterende 50% av cover med bilde av Farrah Fawcett.

Magasinet - som kommer i butikkhyllene i USA den 11. august - skal ifølge nettstedet inneholde saker om de to supersjernenes liv, sammensatt av sitater gitt av venner og familie samt sitater gitt av dem selv, før deres død.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ:
Bare hovedpersonen manglet