KJEMPER OM SAMME ROLLE?: Det kan nå vise seg at både Hennie og Mikael Persbrandt har spilt om den samme rollen til den neste Die Hard-filmen. Foto: Scanpix / Stella Pictures
KJEMPER OM SAMME ROLLE?: Det kan nå vise seg at både Hennie og Mikael Persbrandt har spilt om den samme rollen til den neste Die Hard-filmen. Foto: Scanpix / Stella Pictures Vis mer

Kjemper om å få «Die Hard»-rolle

Aksel Hennie og Mikael Persbrandt kan ha prøvespilt for den samme rollen.

Publisert
SEHER.NO: I november var stjerneparet Tone Damli Aaberge (23) og Aksel Hennie (36) sammen i Los Angeles. Det bekreftet Hennies norske agent, Martin Braathen, overfor Se og Hør.

Der skal han ha prøvespilt for å få en rolle i den femte «Die Hard»-filmen.

«Jeg veit ikke hva dere andre driver med, men jeg stikker og gjør en audition for Die Hard 5, jeg», skrev Hennie på sin egen Facebook-side, og flere kilder hevdet overfor bladet at Hennie hadde blitt invitert på audition.

Nå kan det vise seg at Hennie og den svenske skuespilleren Mikael Persbrandt (48) har prøvespilt for å få den samme rollen.

Persbrandt bekrefter overfor Dagbladet at han har spilt for å få rollen som kjeltring i filmen, som skal hete «A Good Day To Die».

- Det stemmer at jeg har prøvefilmet, sier han til avisen.

Foreløpig er det ikke avgjort hvem som får rollen, men Persbrandt mener det hadde vært fantastisk om han får den.

- Jeg venter på svar. Forbanna kult om jeg skulle få rollen, sier Persbrandt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg trodde flyet skulle falle ned

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer