KOPIERER SIN HELTINNE: Paris Hilton innrømmer at Barbie-dukken er en av hennes helter, og nå vil hun gjerne spille henne på film. (Paris Hilton er for ordens skyld til høyre).
KOPIERER SIN HELTINNE: Paris Hilton innrømmer at Barbie-dukken er en av hennes helter, og nå vil hun gjerne spille henne på film. (Paris Hilton er for ordens skyld til høyre).Vis mer

Kjemper om å bli plastikk-ikon

Men ekspertene tror 15-åring tar innersvingen på både Paris og Jordan...

SEHER.NO: Ifølge flere amerikanske medierhar  filmselskapet Universal nå ha bestemt seg for å lage en film om den amerikanske ikon-dukken Barbie, og flere store kjendisnavn har kastet seg inn i kampen om hovedrollen.

Blant de heteste navnene er den tidligere side 3-piken Katie Price (31) - også kjent som Jordan- og milliardærvingen og partypiken Paris Hilton (28).

- Barbie er en av heltene mine. Hun gjør ikke noenting, men ser alltid veldig bra ut, sier Paris ifølge Splash News.

Bookmakerne har foreløpig mer tro på at Paris vil stikke av med rollen. Mens Jordan har en odds på hele 80,  har gamblingselskapet Boylesports gitt Paris kun 18 i odds.

Ingen av de to fest- og sminke-glade kjendiskvinnene er imidlertid favoritt.

Noe overraskende har den yngre men langt mer film-erfarne skuespilleren Dakota Fanning (15) blitt tippefirmaets heteste navn i forbindelse med den nye Barbie-filmen, men "War of the worlds"-stjernen har foreløpig ikke sagt om hun er interessert i et eventuelt tilbud.

Foreløpig er det ikke kjent hva som skal være handlingen i den nye filmen, eller når den vil få premiere.

Hvem synes du bør spille Barbie på film? Stem til høyre!

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Jeg er ingen tøs

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.