Kjemper mot mystisk sykdom

Han har anfall der han besvimer. Vi vet ikke årsaken og medisinene hjelper ikke, sier realitystjernens kone.

Se video fra June og Sugar Bears bryllup!

SEOGHØR.NO: 7-åringen Alana Thompson og resten av hennes familie har blitt verdensberømte for sin spesielle «redneck»-livsstil med blant annet kupong-shopping og gjørmebading i realityserien «Here Comes Honey Boo Boo».

I 2012 ble hun også kåret til en av USAs viktigste personer, sammen med blant andre Hilary Clinton.

Alana Thompson (7), moren June «Mama» Shannon, faren Mike «Sugar Bear» Thompson og søstrene Lauryn "Pumpkin" Shannon, Anna "Chickadee" Shannon og Jessica "Chubbs" Shannon
har alle blitt store realitystjerner i USA, men nå viser det seg at det virkelige dramaet foregår utenfor TV-skjermen. 

Ifølge Radaronline sliter Suger Bear med en ukjent sykdom, som påvirker hjernen. Kona er naturligvis svært bekymret og står ved ektemannens side når de nå undersøker hva som feiler ham. 

- Må tilbake for flere tester i dag og vi vil være her hele uken for å gjennomgå flere tester og få den rette diagnosen og behandlingen Sugar Bear trenger, skrev June på Facebook.

Paret befinner seg nå i Jacksonville i Florida der de gjennomfører ulike tester på sykehuset og Shannon har holdt fansen oppdatert via Facebook. 

- Han har anfall der han besvimer og vi vet ikke årsaken og medisinene hjelper ikke. Vi er alle nervøse for hva som blir gjort med alt mulig. Vil oppdatere når vi hører noe. Nervøs og håper på det beste.  

Dramaet begynte i mai da Sugar Bear ble lagt inn på sykehus etter å ha besvimt. 

Realitystjernen har tilbrakt mye tid på sykehus det siste året. I september fikk han behandling for en innfeksjon i foten og ved juletider ble han syk igjen. I februar måtte han på sykehus nok en gang grunnet betennelse i bukspyttkjertelen.

Den andre sesongen av «Here Comes Honey Boo Boo» går for tiden på amerikanske TV-skjermer.

LES OGSÅ: Gikk ned 46 kilo etter TV-suksessen