Kjemper mot lymfekreft

Molde-spiller Magne Hoseth kjemper sin viktigste kamp på hjemmebane etter at samboeren ble syk.

KJEMPER SAMMEN: Magne Hoseth er til stor støtte for samboeren Monica som nå kjemper mot lymfekreften. Her er paret fotografert sammen i 2009. Foto: Se og Hør
KJEMPER SAMMEN: Magne Hoseth er til stor støtte for samboeren Monica som nå kjemper mot lymfekreften. Her er paret fotografert sammen i 2009. Foto: Se og Hør Vis mer

SEOGHØR.NO: Forrige helg avgjorde Molde-spiller Magne Hoseth (33) mot erkefienden Rosenborgl. Seiersrusen på fotballbanen til tross, det er på privaten at spilleren kjemper sin viktigste kamp.

Samboeren Monica Eide Møster (25) ligger på sykehus i Trondheim der hun kjemper en innbitt kamp mot kreften. Lymfekreften ble oppdaget i september 2012.

- 16. mai i år fikk vi vite at Monica var frisk. 22. juli fikk vi beskjed om at noe var galt. I to måneder hadde vi senket skuldrene. Men det viste seg at kreften var tilbake, og den var mer aggressiv enn første gang. Jeg trodde denne kampen var over. Men det ble noen tøffe ekstraomganger, sier Magne til Romsdals Budstikke.

Denne gangen var kreften enda mer aggressiv.

– Jeg hadde ikke forestilt meg at det skulle bli så ille. Jeg merker på henne hvor dårlig hun er. Det er helt forferdelig å se at et menneske du elsker så høyt har det så vondt. Heldigvis er mor til Monica sammen med henne når hun er i Trondheim. Hun er der og passer på henne, mens jeg er hjemme med Gabriel. Vi gjør vårt beste, alle sammen, sier Hoseth.

 Samboeren ble rammet av kreft like etter at de nesten mistet sitt førstefødte barn Gabriel (2) i en dramatisk fødsel. Han hadde store lungeproblemer da han ble født.

Nå håper Hoseth at Monica blir helt frisk.