Kjemper for et barn

Marc Anthony og Jennifer Lopez legger ikke skjul på at de virkelig ønsker seg barn...

<strong>PARADEPAR:</strong> Både Marc Anthony og Jennifer Lopez er superkjendiser blant latinamerikanerne, og ble tiljublet av folkemengden. Foto: KRISTIN CALLAHAN - ACEPIXS.COM
PARADEPAR: Både Marc Anthony og Jennifer Lopez er superkjendiser blant latinamerikanerne, og ble tiljublet av folkemengden. Foto: KRISTIN CALLAHAN - ACEPIXS.COM Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Men under Puerto Rico- paraden i New York, la paret babybekymringene til side for en dag.

Mens Anthony (37), kjent for låten "I need to know", har tre barn fra før, er Jennifer desperat etter å føde sitt første barn.

Under den tradisjonsrike paraden hadde musikkparet fortrengt problemene med å skaffe en arveprins eller prinsesse til latinpop-tronen, og moret seg kongelig som æresgjester.

Lopez (36), som er oppvokst i den amrikanske millionbyen, så mer ut som en prinsesse enn "Jenny from the block" da hun vinket til de mange tusen tilskuerne fra en åpen limousin.

ifølge det amerikanske bladet National Enquirer, skal Lopez nå ha lagt seg under kniven for å gjenåpne en blokkert eggleder.

- De babyryktene som har vært til nå har vært usanne. Men nå har vi prøvd lenge uten hell, sa J-Lo under en prisutdeling tidligere i år!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer