TØFT ÅR: Michael Douglas fikk strupekreft og Catherine Zeta Jones havnet på sykehus med depresjon.  Foto: UPI
TØFT ÅR: Michael Douglas fikk strupekreft og Catherine Zeta Jones havnet på sykehus med depresjon. Foto: UPIVis mer

Kjemper for ekteskapet

Catherine Zeta-Jones og Michael Douglas nekter å gi opp.

SEOGHØR.NO:I august i år ble det kjent at skuespillerparet Michael Douglas (69) og Catherine Zeta-Jones (44) hadde tatt ut separasjon etter 13 års ekteksap.

- Det stemmer at Michael og Catherine har flyttet hver for seg for å jobbe med ekteskapet, fortalte en talsmann for paret den gang.

De siste årene har vært preget av Douglas' kreftsykdom og Zeta-Jones' kamp med sin bipolare lidelse, og rykter om brudd har lenge versert i pressen. Men nå ser det ut til at lykken har snudd for de to Hollywood-stjernene.

Douglas og Zeta-Jones, som har vært gift i 13 år, ble forrige helg sett sammen med sine barn på den populære Ocean Grill i Upper West Side i Hollywood.

- Det blé en middag full av latter, forteller flere øyenvitner til amerikanske ukeblader.

DRAMATISKE ÅR: Michael Douglas Og Catherine Zeta-Jones har hatt noen tøffe år, men etter den seks måneder lange separasjonen ser det nå ut til at de finner tilbake til hverandre. Foto: All Over Press
DRAMATISKE ÅR: Michael Douglas Og Catherine Zeta-Jones har hatt noen tøffe år, men etter den seks måneder lange separasjonen ser det nå ut til at de finner tilbake til hverandre. Foto: All Over Press Vis mer

Ubekreftede rykter sier også at Douglas har spist frokost med Zeta-Jones og barna, Cary (10) og Dylan (13), når han har vært på Manhattan. Michael skal også ved flere anledninger ha kommet over for å se på TV sammen med familien.

Alt tyder på at de to populære skuespillerene ikke har en skilsmisse i tankene. Douglas har tidligere uttalt at de to kun har en pause, og at han forsatt håper at de kommer til å flytte sammen igjen.

Hverken Catherine Zeta-Jones eller Michael Douglas har sendt inn de endelige skilsmissepapirene.

LES OGSÅ:   Separert - men sier ekteskapet går bra