STØTTER: Tshawe Baqwa er også god venn av Nomatemba, også han og Madcon-makker Yosef opptrådde under veledighetskonserten til Mira Craig. Foto: SCANPIX
STØTTER: Tshawe Baqwa er også god venn av Nomatemba, også han og Madcon-makker Yosef opptrådde under veledighetskonserten til Mira Craig. Foto: SCANPIX Vis mer

Kjemper for dødssyk venninne

Mira Craig og Tshawe Baqwa slår ring om kreftsyk venninne.

SEHER.NO:  Etter mye tid inn og ut på diverse sykehuser fikk 25-år gamle Nomatemba Solli i høst den knusende beskjeden om at hun har uhelbredelig kreft i galleblæren.

Men ungjenta, som ifølge vennene er en engasjert jente med et stort hjerte, nekter å gi opp kampen, og det samme gjelder for hennes gode venner popstjernen Mira Craig (25) og rapper Tshawe Baqwa (27), skriver Se og Hør.

Mira og Tshawe hjelper nå Nomatemba med å samle inn penger til alternativ behandling.

- Det er et helsesenter i Danmark som heter Humlegaarden, som har spesialisert seg på alternativ behandling av kreft, men behandlingen koster 90.000 kroner. Jeg tror det kan gjøre henne bedre, og jeg vil gjerne gjøre noe for å hjelpe, sier Mira til Se og Hør.

Forrige uke holdt popstjernen en veledighetskonsert på utestedet Livingroom i Oslo, til inntekt for venninnens behandling. Også Tshawe og Madcon-makker Yosef opptrådde for Nomatemba.

- Jeg har kjent henne lenge. Så å spille for henne her i kveld er det minste jeg kan gjøre. Skulle bare ønske jeg kunne gjøre noe mer, sier Tshawe.


LES OGSÅ: - Ikke årets mirakellåt

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.