<strong>PÅ VANNVOGNA:</strong> Lindsay Lohan gjør alt for å legge skandalelivet bak seg. Foto: All Over Press
PÅ VANNVOGNA: Lindsay Lohan gjør alt for å legge skandalelivet bak seg. Foto: All Over Press Vis mer

Kjemper for å holde seg edru

Skandalestjernen kutter kontakten med vennene.

SEHER.NO:  Ifølge nettstedet TMZ, kjemper den skandaleombruste skuespilleren Lindsay Lohan (24) en desperat kamp for å få livet på rett kjøl. 

Skuespilleren, kjent fra filmer som Mean Girls og Freaky Friday, skal ifølge nære venner ha innsett at hun må kutte ut festingen totalt.

- Hun er helt ferdig med nattklubblivet, sier en kilde nær stjernen til nettstedet.

Lohan ble i 2007 dømt for fyllekjøring og besittelse av kokain. I juli 2010 ble hun dømt til 90 dagers fengsel og tre måneder på rehabiliteringsklinikk for brudd på prøveløslatelsen etter tidligere dom.

Rett før jul ble hun etterforsket for overfall, angivelig etter å ha angrepet en ansatt ved rehabiliteringsklinikken Betty Ford. Hun hadde da to uker igjen før hun skulle skrives ut.

Lohan skal nå ha kuttet ut alle i omgangskretsen som kun har brukt henne for å feste, noe som har ført til flere spøkefulle kommentarer fra amerikanske medier.

- Det betyr at hun kun sitter igjen med sin personlige trener og pizzabudet, skriver TMZ.com. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Anklages for overfall

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer