GJENNOM OPRAH: Ved å opptre på "The Oprah Winfrey Show" mener Simon at Cheryl kan få muligheten til å slå gjennom stort i USA.
GJENNOM OPRAH: Ved å opptre på "The Oprah Winfrey Show" mener Simon at Cheryl kan få muligheten til å slå gjennom stort i USA. Vis mer

Kjemper for å gjøre henne til superstjerne

Simon Cowell vil få Cheryl Cole på The Oprah Winfrey Show

SEHER.NO: Popmogul Simon Cowell (49) har blitt en så stor fan av Girls Aloud-stjernen Cheryl Cole (25) etter deres felles "X Factor"-deltagelse, at han har sverget han skal gjøre henne til superstjerne i USA.

Manageren og popmagnaten, som står bak store navn som Leona Lewis og Il Divo, har derfor satt igang en omfattende prosess for å sikre henne visum i USA, til tross for hennes voldsdom fra 2003.

Cheryl ble i 2003 dømt for vold på et toalett på en nattklubb i Surrey.

Men Simon skal nå være helt overbevist om at han kan hjelpe henne få tilgang til landet, og skal ifølge kilder ha snakket om en opptreden på "The Oprah Winfrey Show", skriver The Sun. 

- Simon ble fengslet av Cheryls opptreden på "The X Factor". Han er sikker på at han kan gjøre henne til en verdensstjerne, men han må bare fikse disse visum-problemene hennes. Han har ansatt et firma med eksperter i Miami og er sikker på at de kan ordne det, sier en kilde.

En kriminell handling slik som den Cheryl begikk i 2003 kan skape store hindringer for å få et eventuelt visum.

- Det Cheryl gjorde er så lenge siden og helt ulikt henne. Hun har aldri gjort noe galt siden. Simon er sikker på at hennes plettfrie opptreden i etterkant av dommen vil ha stor innvirkning når de nå søker, forteller kilden videre.

Likevel ventes det ikke at Girls Aloud-sangerinnen kommer seg til USA i løpet av de neste 6 månedene. Cheryl har nemlig en svært hektisk plan fremover, blant annet med bandets "Out of Control"-turnè i Storbritannia, som varer frem til juni.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Ja, jeg sliter med vekta