KJEMPER OM BARNA: Brooke Mueller vil ha sønnene tilbake etter at Denise Richards (t.v) fikk midlertidig foreldrerett mens Brooke er lagt inn til avvenning.  Foto: revolutionpix
KJEMPER OM BARNA: Brooke Mueller vil ha sønnene tilbake etter at Denise Richards (t.v) fikk midlertidig foreldrerett mens Brooke er lagt inn til avvenning. Foto: revolutionpixVis mer

Kjemper for å få barna tilbake

Brooke Mueller er innlagt til avrusning, men vil vinne tilbake omsorgen for sine to sønner.

SEOGHØR.NO: I begynnelsen av mai ble skandaledronningen Brooke Mueller (35) lagt inn til avvenning for 20. gang. 

Brooke ble tvangsinnlagt på psykiatrisk avdeling i frykt for at hun skulle skade seg selv eller andre. Som følge av dette valgte barnevernet å ta fra Mueller omsorgsretten for sønnene Max og Bob som hun har sammen med eks-mannen Charlie Sheen (47). Dette fikk henne til å innse alvoret og hun la seg frivillig inn til avvenning. 

- Brooke savner barna sine og ønsker å bli frisk så hun kan fortsette livet sitt og være mamma igjen, sa Muellers pressetalsmann Steve Honig til Radaronline. 

Det er Sheens eks-kone Denise Richards (42) som har fått midlertidig omsorg for de to guttene. Brooke er god venn med Denise og skal i utgangspunktet ha vært fornøyd med avtalen, men nå raser hun mot venninnen fordi hun lot fotografer ta bilde av guttene under en utflukt med skolen. 

Mueller skal med en gang ha bedt advokatene sine om å jobbe med å få tilbake omsorgsretten. Hun er fortsatt innlagt på Betty Ford-behandlingssenter og ønsker at broren blir midlertidig verge for barna. 

Charlie skal ha motsatt seg dette og hevder hun ser på barna hovedsakelig som en inntektskilde. 

- Brooke er nøye med å sørge for at Charlie fortsetter å betale barnebidrag på 330 000 kroner i måneden, sier en kilde til Radaronline.  

LES OGSÅ: Slår tilbake mot kroppskritikken