TOPP MED KROPP: Stylistene Trinny Woodall og Susannah Clementine ville lage en kjempefigur av nakne briter på TV. Foto: All Over Press
TOPP MED KROPP: Stylistene Trinny Woodall og Susannah Clementine ville lage en kjempefigur av nakne briter på TV. Foto: All Over PressVis mer

Kjempekropp av nakne mennesker

Men feiringen av "den britiske kroppen" gikk ikke helt etter planen...

SEHER.NO: Hvordan kan man best lage en hyllest til "den britiske kroppen" ? Jo ved å prøve å få 300 briter til å kaste klærne for å lage en kjempeversjon av en naken mann og kvinne!

Det var ideen til de to stylistene Trinny Woodall og Susannah Constantine, da de startet opptakene til sin TV-serie "The Great British Body".

- Det er en feiring på en grønn eng på den vakre engelske landsbygda for å si " du er vakker slik du er i dag", sier Constantine til avisen Daily Telegraph.

De to kvinnene - som selv kastet klærne for eksprimentet - reiste land og strand rundt for å skaffe nok frivillige.

Men kanskje er britene mer sjenert enn de to hadde trodd. De to kvinnene klarte ifølge avisa bare å samle drøye 100 frivillige - en tredel av hva de hadde håpet på.

Få folk til tross - de frammøtte klarte å få laget skulpturer av både en mannlig og kvinnelig kropp. Resultatet kan du se over.

Eksperimentet skal sendes på britisk TV senere i år.

LES OGSÅ: Baby styrte bilen for full mor!