- Kjempekleint å se at jeg hulker på tv

Sigrid Bonde Tusvik får psykologhjelp på skjermen.

TÅREVÅTT: I «Sigrid søker kjæreste» får Sigrid Bonde Tusvik hjelp av relasjonsterapeuten Dora. Her under en tårevåt sesjon i første episode.  Foto: Nordisk film/NRK
TÅREVÅTT: I «Sigrid søker kjæreste» får Sigrid Bonde Tusvik hjelp av relasjonsterapeuten Dora. Her under en tårevåt sesjon i første episode. Foto: Nordisk film/NRK Vis mer
SEHER.NO:  Komistjernen Sigrid Bonde Tusvik (30) har for tiden stor suksess med datingprogrammet «Sigrid søker kjæreste» på NRK3.

I serien får tv-seerne følge den tøffe blondinen i hennes jakt på drømmemannen, og det er ikke rent få dater og pinlige situasjoner stand up-dronningen må gjennom i et forsøk på å finne den store kjærligheten.

I første episode, som ble vist forrige onsdag, fikk tv-seerne være med da Sigrid fikk besøk av relasjonsterapeuten Dora hjemme i sin leilighet.

Ifølge komikeren trenger hun nemlig litt ekstra hjelp for å finne ut av hvorfor hun ikke har klart å finne «the one». Og under sesjonen med psykologen innrømmer hun at hun fikk litt angst etter det forrige bruddet hun gikk gjennom for tre år siden.
 
- Jeg har fått kjempeangst og skyver folk fra meg. Jeg orker ikke oppleve en sorg til på kroppen, er blant det Sigrid forteller relasjonsterapeuten i epsioden.

Komikeren blir deretter bedt om å lukke øynene og tenke tilbake til tiden da hun var liten pike. Så får hun beskjed om å snakke til «lille Sigrid» som om hun skulle sittet rett ved siden av henne.

- Sigrid, du er bra nok akkurat som du er, er blant det komikeren må si til seg selv.

Det hele blir tilslutt ganske følelsesladet, og ender med at Sigrid må tørke et par tårer på skjermen.

Da Seher.no snakket med komistjernen i forrige uke, innrømmet hun at scenene med psykologen har vært ganske spesielle å se i etterkant av innspillingen, og at det har vært litt flaut å se seg selv grine på tv.

- Det er veldig kleint. Det er kjempekleint å se de episodene der jeg driver og hulker. Og det er en veldig spesiell ting. Hun forteller jo hva jeg gjør feil da, og jeg føler virkelig at oppskriften for å få en kjæreste er at du må like deg selv og godta deg selv. Veldig mange single mennesker rakker ned på seg selv og tenker «det er noe galt med meg siden jeg ikke klarer å få meg kjæreste». Men så er det jo egentlig ikke det. Det er bare tull, sier Sigrid til Seher.no.

Relasjonsterapeuten følger komistjernen gjennom hele programmet, og kommer med gode råd underveis. Og Ifølge 30-åringen har hun fått et helt nytt syn på seg selv, og forhold, etter timene.

- Det er veldig flaut å sitte med en psykolog som sier alt feil man gjør. Men det viktigste jeg har lært er at man må rense opp i sitt eget system. Jeg har alltid tenkt at det liksom er noen som skal komme og redde meg, men det jeg har skjønt nå er at du må redde deg selv. Med én gang man skjønner det så løsner ting. Samtidig så må man ikke være så streng mot seg selv. Jeg har vært altfor streng, forteller hun.

«Sigrid søker kjæreste» vises på NRK3 onsdager kl. 21.30! Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: - Jeg har nok skremt bort mange menn