- Kjempedeilig med egen leilighet

Men Ezinne Okparaebo sier at det ikke står varm mat på bordet når hun kommer hjem.

<strong>DRAR IKKE PÅ BYEN:</strong> - Du ser meg ikke ute på byen i dag for å si det sånn, sier Ezinne Okparaebo før kveldens Bislett Games.  Foto: Anders Myhren/Seher.no
DRAR IKKE PÅ BYEN: - Du ser meg ikke ute på byen i dag for å si det sånn, sier Ezinne Okparaebo før kveldens Bislett Games. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video nederst i saken!

SEHER.NO: Den norske friidrettsyndlingen, Ezinne Okparaebo (23) gjorde et fantomløp på Bislett Games torsdag og fosset inn til tredjeplass med sterke 11,17 på 100-meteren i Oslo. 

Privat er tilværelsen mer avslappet, og 23-åringen har nylig flyttet inn i sin egen leilighet - en tilværelse hun trives veldig godt med.
 
- Jeg har flyttet for meg selv i sentrum. Det er kort vei til alt, og kort vei til Bogstadveien, sier hun til Seher.no.

Okparaebo hevder at ingenting er utfordrende med å bo på egen hånd, men at det går mer tid til matlaging enn tidligere.

- Det er kjempedeilig! Men det står ikke varm mat på bordet når jeg kommer hjem. Jeg må forberede den selv, men jeg synes det er morsomt å prøve nye ting. Jeg lager alt mulig, sier den blide friidrettsutøveren.


Da Seher.no spurte 23-åringen om hun må gi opp noe i tiden før et løp, fortalte hun at hun lever et helt normalt liv.

- Jeg har det helt vanlig, ser på TV og slapper av, også er jeg her og koser meg, sier hun på jordbærselskapet i Oslo Rådhus.

- Jeg må ikke kutte ut så mye, men du ser meg ikke ute på byen i dag for å si det sånn. Det er individuelt om topputøvere drikker alkohol, men det er nok ingen som drikker dagen før en konkurranse. Det vil jeg ikke anbefale, sier hun.


Videre forklarer Okparaebo at hun prøver å få overskudd, og prøver å ikke gjøre for mye i dagene før et løp.

- Jeg kan ikke tenke for mye på at jeg skal ha konkurranse i morgen. Dagen før konkurransen skal jeg slappe av, spise sunt og legge meg tidlig.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  Jeg spiddet opp hele låret!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer