- Kjemien mellom Brad og Marion var elektrisk

Marion Cotillard fant raskt tonen med Brad Pitt foran kamera, men skal være knust over å ha blitt et midtpunkt i hans skilsmisse-strid med Angelina Jolie.

Publisert

SEOGHØR.NO: Nyheten om at superparet Brad Pitt (52) og Angelina Jolie (41) skal skilles, slo ned som en bombe i internasjonal kjendispresse tirsdag ettermiddag norsk tid.

TMZ var først ute med å omtale bruddet, og i de påfølgende timene har både presseuttalelser fra eksparet og spekulasjoner svirret i mediene.

Page Six hevder at Jolie søkte om skilsmisse etter at hun fant ut at Pitt hadde hatt en affære med den franske skuespilleren Marion Cotillard (40), som han spiller mot i den romantiske thrilleren «Allierte».

Se klipp fra filmen øverst i saken!

Nå skriver tabloidavisen Daily Mail at Cotillard, som er i et forhold med skuespilleren Guillaume Canet (43), skal være knust over utroskapsanklagene.

- Ulikt Marion

En kilde som skal stå Cotillards familie i Paris nær, uttaler at ryktene om at hun skal ha hatt en affære med Pitt er svært overraskende:

- Marion og Guillaume er svært lykkelige, og slike påstander er ikke noe Marion ønsker å høre. Påstander om at hun er utro mot Guillaume med Brad vil gjøre henne fullstendig knust. Dette høres ikke ut som noe hun ville gjort i det hele tatt, sier kilden til Daily Mail.

Saken fortsetter under bildet.

OPPRØRT: Skuespiller Marion Cotillard skal være sjokkert over utroskapsanklager, skriver Daily Mail. Her er hun avbildet etter visningen av «The Little Prince» under filmfestivalen i Cannes i mai.   Foto: Abaca
OPPRØRT: Skuespiller Marion Cotillard skal være sjokkert over utroskapsanklager, skriver Daily Mail. Her er hun avbildet etter visningen av «The Little Prince» under filmfestivalen i Cannes i mai. Foto: Abaca Vis mer

Det franske skuespillerparet har sønnen Marcel (5) sammen. Cotillard skal ifølge kilden være innstilt på å prioritere familien fremover, etter å ha spilt i en rekke filmer de siste årene.

- Hun nyter å tilbringe tid med familien sin, og ønsker å gjøre mer av nettopp dét. Alt dette oppstyret vil være et stort sjokk for henne, uttaler den ikke navngitte kilden videre.

Den britiske avisen har forsøkt å få en kommentar partene i saken, men har foreløpig ikke lykkes.

Ifølge skilsmissepapirene TMZ har fått tilgang på har Jolie bedt om omsorgsretten for parets seks barn, men hun skal være innstilt på å gi Pitt besøksrett. Den harde tonen fra Jolie har bidratt til å fyre oppunder ryktene om at ektemannen skal ha vært utro mot henne.

Saken fortsetter under bildet.

STØDIG PAR: Marion Cotillard og Guillaume Canet har vært sammen siden høsten 2007, og har en liten sønn sammen. Her er de avbildet hånd i hånd på Cannes filmfestival i 2013. Foto: Abaca
STØDIG PAR: Marion Cotillard og Guillaume Canet har vært sammen siden høsten 2007, og har en liten sønn sammen. Her er de avbildet hånd i hånd på Cannes filmfestival i 2013. Foto: Abaca Vis mer

- Kjemien deres var elektrisk

Da det ble kjent at Brad Pitt og Angelina Jolie hadde falt for hverandre, var det ikke lenge siden ekteskapet hans med Jennifer Aniston (47) hadde tatt slutt.

«Brangelinas» forhold fikk et ekstra sus av skandale over seg fordi de hete følelsene oppstod mens de spilte mot hverandre i actionfilmen «Mr. & Mrs. Smith». Den gang var Pitt fortsatt gift med Aniston.

De ferske utroskapsanklagene som svirrer rundt Pitt nå, kommer også i kjølvannet av innspillingen av en actionfilm.

I «Allierte», som er lagt til annen verdenskrig, spiller Pitt og Cotillard hovedrollene som henholdsvis offiser og motstandskvinne. De går undercover som ektepar mens de planlegger et mord.

Saken fortsetter under bildet.

GOD TONE: I forbindelse med innspillingen av «Allied», skal Marion Cotillard og Brad Pitt ha funnet tonen. Kjemien mellom dem skal ha vært elektrisk på filmsettet. Foto: United International Pictures/ Filmweb.no
GOD TONE: I forbindelse med innspillingen av «Allied», skal Marion Cotillard og Brad Pitt ha funnet tonen. Kjemien mellom dem skal ha vært elektrisk på filmsettet. Foto: United International Pictures/ Filmweb.no Vis mer

Filmens produsent, Graham King, har uttalt at kjemien mellom de to motspillerne har vært «elektrisk» på filmsettet:

- Brad og Marion fikk umiddelbart den aller største respekt for hverandre. Så da de fordypet seg i rollefigurene sine, var kjemien deres elektrisk, sa King til People i august.

Ifølge filmprodusenten tilbragte de to Hollywood-stjernene dessuten tid sammen før selve filminnspillingen startet.

- Det var avgjørende for Brad og Marion å ikke bare øve sammen før scenene deres. De brukte også mye tid på å utvikle rollefigurene sine sammen med regissøren, Robert Zemeckis. Da vi kom på settet var det utrolig å se at disse karakterene allerede virket så ekte, uttalte King til People.

«Allierte» har norsk premiere 23. november.

Saken fortsetter under bildene.

BRUTALT BRUDD: I september 2004 (t.v) var Jennifer Aniston og Brad Pitt tilsynelatende fortsatt et av Hollywoods lykkeligste par. I januar 2005 søkte hun om skilsmisse. Ikke lenge etter ble det kjent at Pitt hadde falt for Angelina Jolie under innspillingen av «Mr. & Mrs. Smith» (t.h). Foto: ABACA/ NTB Scanpix/ Twentieth Century Fox Norway
BRUTALT BRUDD: I september 2004 (t.v) var Jennifer Aniston og Brad Pitt tilsynelatende fortsatt et av Hollywoods lykkeligste par. I januar 2005 søkte hun om skilsmisse. Ikke lenge etter ble det kjent at Pitt hadde falt for Angelina Jolie under innspillingen av «Mr. & Mrs. Smith» (t.h). Foto: ABACA/ NTB Scanpix/ Twentieth Century Fox Norway Vis mer

- De vil leve ulike liv

Nettstedet Page Six påstår at Angelina Jolie leide en privatetterforsker til å holde et øye med Brad Pitt da han spilte inn «Allied» i London.

Ifølge nettstedets kilder skal Jolie ha fått mistankene sine om utroskap bekreftet av privatetterforskeren. Pitt skal dessuten ha festet hardt utenom filminnspillingen, noe som angivelig ikke falt i god jord hos kona.

Jolie, som de siste årene har viet mye tid til sitt arbeid i FN, skal nemlig være lei av å krangle med ektemannen om livsstilen deres:

- Jo eldre hun blir, jo mer seriøs blir hun. Og hun er lei av hele Hollywood-greia. Han vil lage filmer. Det vil ikke hun. Det er en fundamental forskjell, det handler om hvordan man lever livet sitt, uttaler en kilde til Page Six.

Så sent som 8. september stod Jolie, som er spesialutsending for FNs høykommissær for flyktninger, på talerstolen under en FN-konferanse i London.

Saken fortsetter under bildet.

SERIØS DAME: Angelina Jolie har beveget seg bort fra Hollywood og mot humanitært arbeid. Her taler hun under en FN-konferanse i London 8. september, en drøy uke før bruddet med Pitt ble kjent.  Foto: Epa
SERIØS DAME: Angelina Jolie har beveget seg bort fra Hollywood og mot humanitært arbeid. Her taler hun under en FN-konferanse i London 8. september, en drøy uke før bruddet med Pitt ble kjent. Foto: Epa Vis mer

- Bekymret for barna

I motsetning til Page Six skriver TMZ at Jolies valgt om å søke om skilsmisse ikke skyldes utroskap. Hun skal derimot ha reagert på ektemannens bruk av marihuana og være bekymret for at temperamentet hans ikke er bra for barna.

Kilder nær paret har uttalt til TMZ at Jolie er misfornøyd med måten Pitt oppdrar Maddox (15), Pax (12), Zahara (11), Shiloh (10) og tvillingene Know (8) og Vivienne (8) på.

Både Jolie og Pitt har kommet med offisielle uttalelser om bruddet, der de ber om at barnas privatliv vernes fra pressen.

- Dette er veldig trist for meg, men det som betyr aller mest nå, er barnas beste. Jeg ber pressen pent om å gi dem den roen de fortjener i denne utfordrende tida, kommenterte Brad Pitt i en uttalelse til bladet People.

Jolies talsperson, Robert Offer, har uttalt til Sky News at beslutningen om skilsmisse er tatt av hensyn til «familiens beste».

- Hun ønsker ikke kommentere bruddet, og ber om respekt for privatlivets fred, sier Offer.

UENIGHETER: Ifølge amerikanske medier skal Angelina Jolie og Brad Pitt ha vært uenige om hvordan de skal leve livene sine og oppdra sine seks barn. Her er de avbildet sammen i juni 2014. Foto: Afp
UENIGHETER: Ifølge amerikanske medier skal Angelina Jolie og Brad Pitt ha vært uenige om hvordan de skal leve livene sine og oppdra sine seks barn. Her er de avbildet sammen i juni 2014. Foto: Afp Vis mer

LES OGSÅ: Viser seg for første gang etter skilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer