- Kjemien mellom Brad og Marion var elektrisk

Marion Cotillard fant raskt tonen med Brad Pitt foran kamera, men skal være knust over å ha blitt et midtpunkt i hans skilsmisse-strid med Angelina Jolie.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Nyheten om at superparet Brad Pitt (52) og Angelina Jolie (41) skal skilles, slo ned som en bombe i internasjonal kjendispresse tirsdag ettermiddag norsk tid.

TMZ var først ute med å omtale bruddet, og i de påfølgende timene har både presseuttalelser fra eksparet og spekulasjoner svirret i mediene.

Page Six hevder at Jolie søkte om skilsmisse etter at hun fant ut at Pitt hadde hatt en affære med den franske skuespilleren Marion Cotillard (40), som han spiller mot i den romantiske thrilleren «Allierte».

Se klipp fra filmen øverst i saken!

Nå skriver tabloidavisen Daily Mail at Cotillard, som er i et forhold med skuespilleren Guillaume Canet (43), skal være knust over utroskapsanklagene.

- Ulikt Marion

En kilde som skal stå Cotillards familie i Paris nær, uttaler at ryktene om at hun skal ha hatt en affære med Pitt er svært overraskende:

- Marion og Guillaume er svært lykkelige, og slike påstander er ikke noe Marion ønsker å høre. Påstander om at hun er utro mot Guillaume med Brad vil gjøre henne fullstendig knust. Dette høres ikke ut som noe hun ville gjort i det hele tatt, sier kilden til Daily Mail.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer