Kjelling blir pappa

Lille Vida er ventet i juli.

PÅ SLOTTET: Tirsdag var Kristian Kjelling og samboeren Madeleine på slottsmiddag i forbindelse med det spanske statsbesøket. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
PÅ SLOTTET: Tirsdag var Kristian Kjelling og samboeren Madeleine på slottsmiddag i forbindelse med det spanske statsbesøket. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Proff pappa!


Håndball-landslagets Kristian Kjelling (25) har mye stort i vente. I juli blir han og samboeren Madeleine Lundberg (25) foreldre til en liten jente som skal hete Vida. Det er parets første barn og de gleder seg stort, skriver Se og Hør.


- Vi kjenner at det nærmer seg! Vi gleder oss sinnssykt til å få en datter i familien og fødselen blir garantert en flott opplevelse.


Paret bor til daglig i Spania hvor Kristian spiller håndball i den lille byen Leon i Nord-Spania. Men terminen er midt mellom to sesonger, så nedkomsten skjer mens de vordende foreldrene ferierer i Norge.


Og snart kommer en ny forandring i tilværelsen. Kristian har fått millionkontrakt med storklubben Portland San Antonio.


- Vi har kjøpt hus i Pamplona og det blir spennende å etablere vår lille familie i en ny by, stråler paret.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer