- Kjelleren er full av sjokolade og chips!

Eyvind Hellstrøm trodde ikke sine egne øyne da han åpnet døren. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mesterkokken Eyvind Hellstrøm (63) bestemmer seg for å gå hardt til verks når han i søndagens utgave av «Hellstrøm rydder opp hjemme», besøker Gaupen-kvinnen Beryld Janet Grødahl.

Beryld sliter med dårlige knær, og har fått beskjed av legen om at hun må gå ned i vekt hvis hun vil unngå å bli avhengig av rullator i løpet av kort tid.

Men å leve sunt er ikke lett når huset er fullt av godteri og usunn mat.

Kjelleren full
Når Hellstrøm tar seg tur ned i kjelleren på egen hånd får han sjokk.

- Kjelleren er full av sjokolade og chips! Dette er jo galskap. Jeg er sikker på at det er tjue pakker med pizza her.

- Beryld, hva er det du driver med? sier Hellstrøm foran kameraene.

Hellstrøm overrasker Beryld med å kaste alt godteriet hun har lagret, for å hindre at hun spiser det opp.

Nekter å spise fisk
Beryld sier at hun flere ganger har prøvd å legge om kostholdet, men at det har vært vanskelig å overholde. Situasjonen har ikke blitt lettere av athennes kjæreste Morten nekter å spise fisk.

- Sier jeg at skal lage fisk, så kommer han ikke, sier hun til en hoderystende Hellstrøm.

Mesterkokken gir Morten klar beskjed om at både han og Beryld må endre kostholdet sitt kraftig, hvis de ikke vil at hun skal få enda større problemer med knærne.

- Du vil ikke komme i huset hvis det er fisk på menyen. Du forventer at kjæresten din skal lage akkurat den maten som hun ikke tåler. Den hun blir dårligere av.

- Jeg blir oppgitt av dette her. Jeg føler jeg står midt mellom personer som ikke tenker på hva de spiser, sier Hellstrøm.

Hvordan det går med Beryld kan du se i «Hellstrøm rydder opp hjemme» på TV3 søndag kl. 20. Finn dine favorittprogram i Seoghør.nos TV-guide!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Hellstrøm serverte barna middag ved midnatt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer