- Kjekt å kysse Ingrid

Den unge skuespilleren har ingenting imot litt klining på jobb.

MOTSPILLERE: Ingrid Bolsø Berdal og Rolf Kristian Larsen finner tonen i «Jeg reiser Alene». Foto: Motlys AS / Sandrew Metronome
MOTSPILLERE: Ingrid Bolsø Berdal og Rolf Kristian Larsen finner tonen i «Jeg reiser Alene». Foto: Motlys AS / Sandrew Metronome Vis mer
SEHER.NO: To år etter publikumssuksessen «Mannen som elsket Yngve» er skuespiller Rolf Kristian Larsen (27) igjen tilbake i rollen som Jarle Klepp i oppfølgeren «Jeg reiser Alene».

I filmen spiller han kjæresten til Ingrid Bolsø Bardal (31), og til Seher.no innrømmer 27-åringen at han slett ikke har noe i mot at klining er blitt en del av skuespillerhverdagen.

- Det er klart at det å gå på jobb og få kysse Ingrid Bolsø Berdal er jo mye kjekkere enn veldig mye annet!

27-åringen har de siste årene blitt et kjent ansikt for de fleste, og det innebærer også en del frierbrev.

- Jeg får en del meldinger på Facebook av folk skriver alt fra «hei, jeg likte filmen din» til mer eksplisitte ting… Det blir noen frierbrev, og, innrømmer han til Seher.no.

Men etter bruddet med kjæresten og motspilleren Ida Elise Broch fra «Mannen som elsket Yngve», har han bestemt seg for å holde deler av privatlivet for seg selv.

- Jeg har ikke problem med å snakke om familien min og sånt, men forhold er mer fragilt. Jeg gjorde en erfaring med å ha et forhold i media, og har funnet ut det nå.

«Jeg reiser Alene» er basert på Tore Renbergs roman «Charlotte Isabel Hansen», og i filmen får Jarle Klepp plutselig vite at han har en 7 år gammel datter fra en one-night stand på slutten av 80-tallet. Rolf Kristian innrømmer gjerne til Seher.no at tanken på å plutselig skulle bli pappa også virker skremmende i virkeligheten.

- Jeg har forståelse for stakkars Jarle, som er i sitt livs mest selvsentrerte periode. Jeg tror mange opplever å være enormt selvsentret rundt midten av 20-årene, og jeg merker det selv. Jeg går på teaterhøgskolen og har denne filmen – man får fokus på seg selv. Hvis det plutselig hadde kommet en unge og tatt alt fokuset, så skjønner jeg at det blir en enorm omveltning, sier han til Seher.no.

Selv venter 27-åringen gjerne noen år på å bli pappa.

- Jeg har ikke hastverk med å bli pappa. Jeg har nok med meg selv. Jeg føler ikke jeg har  timer nok i døgnet til meg selv. Jeg har lyst til å bli far, men ikke ennå.

«Jeg reiser Alene» kommer på kino fra 11. februar.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Tone klinte til fra scenen