Kjekkasen ansatte imagebygger

Skuespilleren Eddie Cibrian er lei av å bli sett på som en sleip bad boy

BAD BOY: Eddie Cibrian er lei av sitt dårlige rykte. Foto: All Over Press
BAD BOY: Eddie Cibrian er lei av sitt dårlige rykte. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Den amerikanske skuespilleren Eddie Cibrian har oppdaget at hans «bad boy»-rykte ikke er like populært blant alle. «CSI: Miami» og «Ugly Betty»- skuespilleren forlot sin kone gjennom åtte år, Brandi Glanville (38) etter at magasinet US Weekly avslørte hans affære med den gifte sangeren LeAnn Rimes (28) sommeren 2009.

Selv om Eddie har forklart at han ikke angrer på affæren, har mange fått et veldig dårlig inntrykk av skuespilleren og han har nå ansatt en imagebygger som skal hjelpe ham med å forandre det bildet folk har på ham.  

- Han er lei av å bli sett på som med en sleip bad boy, forteller en kilde til US Weekly

Det første imagebyggeren bestemte var ifølge en kilde at han måtte kvitte seg med porschen og kjøpe en Prius. Han fikk også beskjed om å bli observert oftere sammen med barna Mason (7) og Jake (3).

- Istedenfor å dra på Lakers kamp med kompisene, burde han tilbringe tid sammen med sønnene sine, forteller kilden.

Eddie Cibrian har tidligere prøvd å forandre imaget sitt og har offentlig bedt ekskona om å slutte å prate om affæren hans.

- Jeg kan ikke forandre fortiden og jeg beklager at folk ble såret av handlingene mine. Ikke alt som står i media er sant, og jeg håper for barnas skyld at vi kan se fremover. Jeg ønsker kun det beste for deres mor, sa han i fjor sommer.

For en måned siden kom nyheten om at Cibrian og Rimes er forlovet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Stjerneparet har forlovet seg.