Kjekkasen allerede utpekt som vinner

Med Anders Jacobsen ute av dansen, utroper bookmaker nå Atle Pettersen som vinner av «Skal vi danse» 2011.

<strong>VINNER:</strong> Bookmakerne vil ha det til at rockern går av med seieren. Foto: Stella Pictures
VINNER: Bookmakerne vil ha det til at rockern går av med seieren. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Etter at det ble kjent at hoppkongen Anders Jacobsen måtte trekke seg på grunn av en blindtarmsoperasjon, ser det nå ut til at bookmakerne er klare i talen: Atle Pettersen vinner årets «Skal vi danse».

- Det ser nesten ut til at «Skal vi danse» allerede er avgjort. Atle Pettersen og Anders Jacobsen har i særklasse vært de to beste danserne. Med den permitterte hoppkongens triste retrett før sending sist lørdag, ser det endelig ut til at Atle nå kan innkassere sin første reality-seier, sier pressetalsmann Kjell Hanssen i Unibet.

Spillselskapet har på ny senket oddsen på 22-åringen fra Skien, som nå gir fattige 1,60 igjen i gevinst på hver spilte hundrelapp. Nestfavoritt på oddsen er på ny Stella Mwangi.

- Stella har ”moves” og rytme og sjarm, men har langt igjen til Atles nivå. Han er rett og slett den beste danseren, med det beste draget på SMS-stemmerne, sier Hanssen.

Han er overrasket over at Rune Larsen ikke har gått ut enda.

- Vi er faktisk litt i stuss over at Larsen ennå ikke har blitt stemt ut av konkurransen. Men Lollipop-generasjonen er åpenbart også sterkt representert blant de som stemmer foran TV-skjermen, sier han.

Men hvem som går av med seieren får vi vite under finalen i desember..
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Michael (50) sov med dukke i sengen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer