Jeremy Meeks:

Kjekkas-skurken kastet på dør av Beyoncé

Var ikke velkommen på festen.

AUCH: Kjendisskurk Jeremy Meeks overrasket en hel verden i 2014, og har siden den gang holdt seg aktivt i rampelyset. Det har åpnet flere dører for ham, men ikke alle. Foto: NTB scanpix
AUCH: Kjendisskurk Jeremy Meeks overrasket en hel verden i 2014, og har siden den gang holdt seg aktivt i rampelyset. Det har åpnet flere dører for ham, men ikke alle. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

I 2014 fikk en hel verden øynene opp for amerikanske Jeremy Meeks (35), da han brått gikk viralt. Han ble arrestert for ulovlig våpenbesittelse, og i den forbindelse ble det tatt et arrestasjonsbilde av ham. Da dette dukket opp i pressen, var det mange som bet seg merke i hans ytre.

På tross av at politiet i hjembyen Stockton beskrev ham som «et av de mest voldelige gjengmedlemmene i sitt distrikt», var mennesker verden over nærmest besatt av hans blå øyne og modellutseende. Slik fikk han navnet «kjekkas-skurken».

Siden den gang har han holdt seg i rampelyset, og har blant annet fått barn med Topshop-arving Chloe Green (27). De to er fortsatt et par, et kontroversielt et sådan, og viser seg tidvis rundt om i Los Angeles. Natt til mandag var han derimot på egen hånd, da han forsøkte å komme inn på en svært eksklusiv fest.

Nektet inngang

Det gikk ikke helt etter planen. Ifølge Daily Mail hadde Jeremy store planer om å være med på Oscar-festen som superstjernene Jay Z (49) og Beyoncé (37) arrangerte på det hete hotellet Chateau Marmont. Stjerner som Rihanna (31), Jennifer Lopez (49) og Natalie Portman (37) var selvskrevne gjester på festen, der det ble servert champagne og luksusmat.

FESTKLAR: Jeremy Meeks troppet opp utenfor hotellet i Los Angeles, klar for fest. Sånn skulle det ikke bli. Foto: NTB scanpix
FESTKLAR: Jeremy Meeks troppet opp utenfor hotellet i Los Angeles, klar for fest. Sånn skulle det ikke bli. Foto: NTB scanpix Vis mer

Meeks ville være med på dette, og ankom hotellet sent søndag kveld amerikansk tid. Det var bare én hake ved akkurat dette. Han skal nemlig ikke ha stått på listen.

ET BLÅS: Fotografene utenfor lokalet fanget Meeks mens han røkte på en elektronisk sigarett. Legg merke til diamantene hans, som skinner i blitsregnet. Foto: NTB scanpix
ET BLÅS: Fotografene utenfor lokalet fanget Meeks mens han røkte på en elektronisk sigarett. Legg merke til diamantene hans, som skinner i blitsregnet. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Jeremy dukket opp rundt halv tolv. Etter at han først prøvde seg på en dør, ble han bedt om å gå et annet sted fordi det var der festen var, sier en kilde med kjennskap til situasjonen til Daily Mail, og fortsetter:

- Da han kom til den riktige døren, ble han fortalt av en kvinne at han ikke sto på gjestelisten og derfor måtte forlate området. Han brukte over fem minutter på å overbevise dem, men de ville ikke gi seg. Han måtte etter hvert gi opp, og returnerte til bilen sin, hevder kilden om den pinlige situasjonen.

POPULÆR FANGE: Meeks måtte belage seg på å ta flere selfier utenfor lokalet, selv etter den ydmykende opplevelsen. Foto: NTB scanpix
POPULÆR FANGE: Meeks måtte belage seg på å ta flere selfier utenfor lokalet, selv etter den ydmykende opplevelsen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Meeks ble fotografert utenfor, ikledd en flanellsskjorte, en sort jakke og et gedigent diamantkjede rundt halsen. Han røkte på det som så ut som en elektronisk sigarett, både da han gikk ut av bilen første gang og da han måtte sette seg inn i den igjen.

Det er ikke kjent hvorfor Meeks trodde han sto på gjestelisten til den gigantiske kjendisfesten. Verken han selv eller representanter for hotellet har svart den britiske avisen på spørsmål om hvordan situasjonen oppsto. Det er heller ikke kjent hvor hans bedre halvdel var denne kvelden.

HUSKER DU HAM?: Jeremy Meeks ble verdensberømt da et «mugshot» av ham gikk viralt. Modellbyråer over hele verden ønsket å komme i kontakt med den ukjente, kjekke mannen som satt i arrest. Nå er han modell, men på en nylig jobbtur til England, ble han nektet innpass. Video: Jeremy Meeks via Snapchat Vis mer

- Veldig forelsket

Selv om Jeremy og Chloe i dag er stolte foreldre, etter at de våren 2018 ble foreldre for første gang, var ikke alltid kjærlighetshistorien deres like rosenrød. Da bildene av den angivelige hete flørten mellom dem ble spredd som ild i tørt gress sommeren 2017, var det nemlig ikke alle som var like begeistret.

Jeremy var nemlig fortsatt gift med ekskona Melissa på dette tidspunktet, som i et intervju med Mail on Sunday gjorde det ettertrykkelig klart at hun ville skilles.

- Jeg ble ydmyket. Ikke bare fordi ektemannen min ble tatt på fersken med en annen kvinne, men fordi de var så åpne om det. Han fortalte at det ikke var meningen at det skulle skje slik. Disse bildene kommer til å hjemsøke meg for alltid.

KJÆRESTER: Jeremy Meek og Chloe Green er et mye omtalt par. Foto: NTB Scanpix
KJÆRESTER: Jeremy Meek og Chloe Green er et mye omtalt par. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kort tid etter søkte Jeremy om separasjon fra Melissa, etter åtte år som ektefeller. Sammen har de tre barn.

Noen uker etter at han hadde søkt om separasjon, var modellen tilbake i sin hete romanse med Chloe Green. Paret ble observert i eksotiske omgivelser ved et basseng i Los Angeles, klarte ikke å holde fingrene fra hverandre da de senere spaserte sammen i samme by.

Skal vi tro US Weekly ønsker paret å ta forholdet et steg videre på flere områder.

- Chloe og Jeremy er veldig forelsket, og hun tror de kommer til å bli forlovet på et tidspunkt, sa en kilde til ukebladet i fjor.

LES OGSÅ: - Hun graver seg dypere og dypere ned

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer