«Kjekkas-skurken» fikk barn:

«Kjekkas-skurken» ble pappa

Jeremy Meeks og kjæresten Chloe Green fikk sitt første barn sammen.

<p>BLE FORELDRE: Modellen Jeremy Meeks og den britiske rikmannsdatteren Chloe Green har fått sitt første barn sammen. Foto: NTB Scanpix</p>

BLE FORELDRE: Modellen Jeremy Meeks og den britiske rikmannsdatteren Chloe Green har fått sitt første barn sammen. Foto: NTB Scanpix

Vis mer

Den amerikanske modellen og nettfenomenet Jeremy Meeks (34), populært kalt «kjekkas-skurken» har fått sitt første barn med kjæresten Chloe Green (27).

Paret røper babynyheten i hvert sitt identiske Instagram-innlegg:

«Vi er glade for å annonsere at vår vakre sønn, Jayden Meeks-Green, har kommet til verden. Han ble født 29. mai, og alt står bra til med både barn og mor. Vi ber pent om respekt for privatlivets fred. Klemmer fra Chloe og Jeremy», skriver paret.

- Veldig forelsket

Spekulasjonene om at kjendisparet, som har vært kjærester siden i fjor sommer, ventet barn, begynte først å svirre tidligere i år.

Ifølge Daily Mail skal gravid-nyheten ha kommet dagen etter at en kilde fortalte til nettstedet at Chloe - kjent som britisk kleskjede-arving og tv-personlighet - har store planer for fremtiden.

Ifølge kilden skal 27-åringen, som tidligere var kjent for sin utsvevende livsstil, ha røpet at hun har planer om å flytte inn til modell-kjæresten.

- Chloe vil bli gravid med en gang. Hun har lagt fra seg spriten allerede, uttalte kilden.

Skal vi tro US Weekly ønsker paret å ta forholdet et steg videre på flere områder.

- Chloe og Jeremy er veldig forelsket, og hun tror de kommer til å bli forlovet på et tidspunkt, forteller en kilde til ukebladet.

Saken fortsetter under.

HUSKER DU HAM?: Jeremy Meeks ble verdensberømt da et «mugshot» av ham gikk viralt. Modellbyråer over hele verden ønsket å komme i kontakt med den ukjente, kjekke mannen som satt i arrest. Nå er han modell, men på en nylig jobbtur til England, ble han nektet innpass. Video: Jeremy Meeks via Snapchat Vis mer

Gikk viralt

Jeremy Meeks var den ukjente forbryteren som havnet bak lås og slå for ulovlig våpenbesittelse i 2014, men som takket være sitt eget arrestasjonsbilde ble stjerne over natta.

På tross av at politiet i hjembyen Stockton beskrev ham som «et av de mest voldelige gjengmedlemmene i sitt distrikt», så ikke internett ut til å være så opptatt av Meeks' kriminelle bakgrunn. Snarere hans ytre.

Senere har 34-åringen slått seg opp som en etablert modell, og fått livet fullstendig snudd på hodet.

Da bildene av den angivelige hete flørten mellom Jeremy og Chloe ble spredd som ild i tørt gress i fjor sommer, var det for øvrig ikke alle som var like begeistret.

Jeremy var nemlig fortsatt gift med ekskona på dette tidspunktet, som i et intervju med Mail on Sunday gjorde det ettertrykkelig klart at hun ville skilles.

Happy Valentines Day Baby.... Our first of many to come. I love you....

Et innlegg delt av JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial)

- Ble ydmyket

- Vi begynte å krangle ved dørkarmen. Jeg fortalte ham hvor knust og sur jeg var. Han sa unnskyld flere ganger. Ikke for utroskapen, men for måten jeg fikk vite det på, uttalte hun til avisen og fortsatte:

- Jeg ble ydmyket, ikke bare fordi ektemannen min ble tatt på fersken med en annen kvinne, men fordi de var så åpne om det. Han fortalte at det ikke var meningen at det skulle skje slik. Disse bildene kommer til å hjemsøke meg for alltid.

Kort tid etter søkte Jeremy om separasjon fra Melissa etter åtte år som ektefeller. Sammen har de tre barn.

Noen uker etter at han hadde søkt om separasjon, var modellen tilbake i sin hete romanse med Chloe Green. Paret ble observert i eksotiske omgivelser ved et basseng i Los Angeles, klarte ikke å holde fingrene fra hverandre da de senere spaserte sammen i samme by.

LES OGSÅ: - Tatt på fersken med bestevenninnes bror