UTE: Lørdag ble Sigurd Berger den første som måtte forlate årets «Farmen», etter å ha tapt tvekampen mot Tore William Arvesen.
UTE: Lørdag ble Sigurd Berger den første som måtte forlate årets «Farmen», etter å ha tapt tvekampen mot Tore William Arvesen. Vis mer

- Kjeften hans gikk i ett sett

Simon Fjeld Mengaaen synes det var greit at Sigurd Berger røk ut av «Farmen».

SEHER.NO: Det har vært en dramatisk og intrigefull uke på «Farmen» så langt, og det hele toppet seg lørdag da 21 år gamle Sigurd Berger tapte tvekampen mot Tore William Arvesen (43) og dermed ble den første som måtte forlate programmet.

Onsdag ble Berger valgt ut som førstekjempe av storbonde Leif Birger Mækinen (53), som hevdet at 21-åringen hadde vært altfor «fraværende» i sine oppgaver.

Flere av de andre deltagerne sa seg svært uenige i Mækinens begrunnelse, og mente det ville være et stort tap for laget dersom snekkeren fra Rena skulle ryke.

- Jeg ble veldig forbannet over grunnlaget hans. Jeg følte vel egentlig at Leif Birger snakket mest om seg selv da han sa jeg var lat og utilstrekkelig. Det synes jeg var skikkelig ufint rett og slett. Det er helt greit at han valgte meg, men det blir feil når han oppgir en falsk grunn, sier Berger til Seher.no.

Det var imidlertid andre i «Farmen»-gjengen som ikke hadde noe imot å se Sigurd gå, deriblant Mækinens ste-datter Silje Trosten Johnsen (24) og Simon Fjeld Mengaaen (21).
 
- For meg var det helt greit at han røk ut. Han var en trivelig fyr, men han tok mye plass og kjeften gikk i ett sett. Jeg hadde nok irritert meg veldig over det etter hvert.  Og så var det vel greit at den yngste gikk ut først, sier Simon til Seher.no. 
 
Ifølge 21-åringen fra Kongsvinger var Sigurd blant dem som kritiserte storbonden, noe som også resulterte i at han ble valgt som førstekjempe og tilslutt røk ut av konkurransen.

- Når man står sånn og kjefter er det jo klart at man legger hodet på hoggestabben. Mitt mål var å ikke ryke ut, derfor holdt jeg en lav profil, sier han.

Ifølge Leif Birger Mækinen var planen hele tiden å forsøke å få ut Sigurd.

- Han var en utrolig sterk konkurrent, og det ble fort tydelig hvilke kunnskaper han satt inne med. Det var hovedårsaken til at jeg valgte han. I tillegg ønsket også Silje at han skulle ut. Det var en viktig del av spillet det der. Jeg ville at laget skulle svekkes så mye som mulig, for det ville være bra for meg, sier han til Seher.no. 

Se "Farmen" på TV 2 mandag, onsdag og lørdag kl. 20.00. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: - Jeg skjønte at det kom