STYGGE RYKTER: I mai kom nyheten om at Patrick Swayze var død. Det stemte ikke. Foto: Stella Pictures
STYGGE RYKTER: I mai kom nyheten om at Patrick Swayze var død. Det stemte ikke. Foto: Stella PicturesVis mer

- Kjederøyket hele veien

Men "Dirty Dancing"-skuespilleren virker i bedre form enn på lenge.

SEHER.NO: Siden januar 2008 har Patrick Swayze (56) kjempet mot kreft i bukspyttkjertelen, og så sent som i slutten av mai gikk det rykter om at skuespilleren hadde gått bort.

En pressemelding fra Swayzes talsperson avkreftet derimot det hele, og talspersonen fortalte at  skuespilleren var i fin form og at behandlingen hans gikk bra.

Forrige helg ble det offentliggjort bilder av Swayze, som fortsatt ser ut til å være på bedringens vei. Kun måneder etter at "Dirty Dancing"-skuespilleren kjempet mot døden, ser han nå friskere ut enn noen sinne.

Ifølge Stella skal skuespilleren forrige helg først ha vært på et to timers langt besøk på sykehuset, før broren hans, Don Swayze kjørte han videre, mens 56-åringen selv skal ha kjederøyket store deler av tiden.

Deretter skal brødrene ha tatt turen til en tobakksforretning, som ifølge Stella skal være kjent for å ha et klientell som røyker mer en kun vanlige sigaretter...
Ifølge Stella skal Swayze og broren ha kjøpt to glasspiper i den utradisjonelle tobakksbutikken, men det er uvisst hvilke formål brødrene skal ha hatt med dem.

I USA finnes det mange forkjempere for bruk av Marijuana ved medisinske formål, og i staten California, hvor bildene er tatt, er det faktisk lovlig å benytte seg av det narkotiske stoffet dersom man har godkjennelse fra legen.

Har du et kjendistips? Tips oss her eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Nekter å dø i sengen