Kjeder du deg, Bill?

Bill Clinton gjorde som Berge Furre, og sovnet under viktig seremoni.

SOVNET: Bill Clinton klarte ikke holde øynene åpne under Martin Luther King-seremonien mandag. Hodet falt ned på skulderen. Foto: Faksimile fra video på New yor
SOVNET: Bill Clinton klarte ikke holde øynene åpne under Martin Luther King-seremonien mandag. Hodet falt ned på skulderen. Foto: Faksimile fra video på New yor Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Tidligere president Bill Clinton (61) deltok under en seremonigudstjeneste i forbindelse med Martin Luther King-day i Convent Avenue Baptist Church i Harlem mandag.


Clinton var tilstede for å gjøre ære på Dr. Martin Luther King Jr. , men enten var seremonien svært kjedelig, eller så var han svært trøtt, for plutselig falt hodet hans ned på skulderen og det var tydelig at eks-presidenten hadde sovnet, skriver New York Post.


Under Nobelpris-utdelingen på Rådhuset i fjor gjorde Nobelkomitèmedlem Berge Furre det samme, og sovnet da Al Gore skulle motta prisen.


Også Kong Harald er en kjent fans av å ta seg en høneblund i ny og ne.


Men dette er ikke første gangen Clinton har tatt seg en høneblund under en viktig begivenhet.


Blant annet har han sovnet under en Mets kamp og under tidligere president Ronald Reagans begravelse.


Da han var president innrømmet Clinton at han gjerne tok seg en hønebund midt på dagen, og at han synes det var svært oppfriskende.


- Dersom jeg kan ta meg en blund, ja selv 15 til 20 minutter midt på dagen, så føler jeg det oppfriskende. På dager der jeg har fått litt lite søvn, prøver jeg å planlegge dagen slik at jeg på et eller annet tidspunkt kan snike meg unna og bare legge med nedpå i 15 minutter eller en halvtime. Det hjelper veldig, sa han .


Se videoklipp av Clintons blund her (ekstern link)

LES OGSÅ: - Er Hillarys latter falsk?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer