- Kjedelig! Forferdelig! Grusomt!

Derfor kunne ikke «Paradise»-Kerly nyte reality-oppholdet.

BITCHY: For Pernille Persen var det ikke enkelt å være bitchy og lage dårlig stemning på hotellet. Men oppholdet generelt har vært gøy. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no
BITCHY: For Pernille Persen var det ikke enkelt å være bitchy og lage dårlig stemning på hotellet. Men oppholdet generelt har vært gøy. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no Vis mer

SEOGHØR.NO: Å befinne seg på en luksusresort i solen på Mexicos vestkyst høres kanskje fantastisk ut for mange.

Men for Kerly Skaret var ikke oppholdet på «Paradise Hotel» så fantastisk. Skaret er én av elleve muldvarper som deltar i årets sesong av TV3-serien. Å spille rollen som den kjedelige og stille personen Marte, var nettopp det: Kjedelig.

- Det har vært kjedelig! Forferdelig! Grusomt! Jeg er ikke en stille person, jeg er veldig her, sier Skaret til Seoghør.no og veiver med armene.

- For meg har det vært tøft, sier hun.

Se intervjuer med «Paradise Hotel»-muldvarpene i videoen øverst i saken! Nederst i saken kan du se hele TV-sendingen.

Robin Strandberge minnes øyeblikket like før innsjekkingen, og nervøsiteten rundt det hele.

- Jeg husker hvor nervøs jeg var. Vi fikk et lite glass før vi gikk nedpå, ga hverandre high five, og tenkte: «Nå smeller det!», sier han til Seoghør.no.

Pernille Persen spiller rollen som Michelle, «The Queen Bee».

- Det har vært veldig gøy og veldig utfordrende å være med. Men det var veldig slitsomt å være så bitchy hele tiden, og få de andre til å føle seg ukomfortable. Jeg er nok en mye mer søt og snill person i virkeligheten, sier hun.

«Paradise Hotel» har premiere mandag 24. februar på TV3.

LES OGSÅ: Her er «Paradise Hotel»-muldvarpene