- Kjedelig å være gravid

Live Nelvik hevder hun ikke har noen glød.

LITE SPENNING I HVERDAGEN: - Det er kjedelig å være gravid. Jeg har ingen glød for tiden, sier gravide Live Nelvik, som skal lede «Norge Rundt Spesial» på NRK1 på lille julaften.  Her er hun med sin samboer Tore Sagen. Foto: Espen Solli/Se og Hør
LITE SPENNING I HVERDAGEN: - Det er kjedelig å være gravid. Jeg har ingen glød for tiden, sier gravide Live Nelvik, som skal lede «Norge Rundt Spesial» på NRK1 på lille julaften. Her er hun med sin samboer Tore Sagen. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Programleder Live Nelvik (29), TV-aktuell med NRK3-programmet «Dama til…», er som Se og Hør nylig avslørte, litt over 5 måneder på vei. Hun måtte derfor ta en rolig kveld da NRK P3 arrangerte julebordskonsert på Parkteatret i Oslo.

- Jeg kan ikke drikke. Hva er egentlig igjen på et julebord da, spør Nelvik spøkefullt.

På scenen sto hennes P3-samboer Tore Sagen (30) fra «Radioresepsjonen». NRK-paret har vært sammen siden i fjor sommer.

- Det er kjedelig å være gravid. Jeg har ingen glød for tiden, sier Live, som skal lede «Norge Rundt Spesial» på NRK1 på lille julaften.

Samtidig som Live fortviler over at hun ikke kan drikke, lanserer hennes far, tidligere sjefredaktør
i Se og Hør, Odd Johan Nelvik, sin egen akevitt. Nelviks merke har fått navnet «Arvesølvet».

– Jeg hadde noen fantastiske år i Se og Hør, og ser fremdeles på bladet som min baby. Nå har jeg fått en ny baby, som vi har klokkertro på, sier han til Se og Hør.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Har aldri vært borti noe så privat

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer