- Kjedelig å leke med barn

Johanna Grønneberg leier inn klovner for å underholde datteren.

SEOGHØR.NO: I høst kunne norske TV-seere følge Johanna Grønnebergs (33) første tid som mor i serien «Johanna: prosjekt mamma» på TLC.

Grønneberg er kjent for å være svært frittalende og før fødselen vakte hun oppsikt med å si at hun ønsket seg orgasmefødsel.

Ville unngå barnehage

Siden Savannah kom til verden har hun blant annet fortalt om hvor forferdelig hun syntes tiden etter fødselen var.

I dag er Savannah ett år gammel og Grønneberg oppdager stadig nye utfordringer ved tilværelsen som mamma.

- Det har vært et jæklig press på å sette barnet sitt i barnehagen. Jeg har tenkt at jeg skal klare det selv, men nå begynner alt det å briste. Jeg klarer det ikke selv, for man skal jo underholde barnet, sier Johanna til Seoghør.no.

KJEDELIG: Johanna Grønneberg synes det er kjedelig å leke med barn, men i barnehagen får nok Savannah noen nye lekekamerater.  Foto: Curt Hjertstedt/Seoghør.no
KJEDELIG: Johanna Grønneberg synes det er kjedelig å leke med barn, men i barnehagen får nok Savannah noen nye lekekamerater. Foto: Curt Hjertstedt/Seoghør.no Vis mer

Snart må kanskje lille Savannah i barnehage.

- Jeg har vært ovenpå og sagt at ikke alle trenger å gå i barnehage, vi kan leke med barna våre selv. Nå slår det tilbake. Barnet vil jo leke og nå må jeg gjøre ting med henne.

FIKK BARNEVAKT: Johanna Grønneberg kom med ektemannen Vince til Moods of Norways moteshow fredag kveld. Lille Savannah måtte bli hjemme. Foto: FameFlynet Norway
FIKK BARNEVAKT: Johanna Grønneberg kom med ektemannen Vince til Moods of Norways moteshow fredag kveld. Lille Savannah måtte bli hjemme. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

- Kjedelig å leke med barn

Egentlig synes ikke TV-profilen det er så gøy å underholde datteren.

- Jeg er ikke så god til å leke med barn. Jeg synes det er ganske kjedelig. Jeg prøver istedet å betalte folk for å komme å underholde barnet mitt. Leier inn klovner og sånn, sier hun lattermildt.

TLC-serien «Johanna: prosjekt mamma» er nå solgt til både Sverige og Danmark.

- Nå svarer jeg igjen på spørsmål om orgasmefødsel. Og det er jo veldig morsomt at både svenskene og danskene skal få seg meg føde, sier Johanna.

 

 

 

LES OGSÅ: Lurte alle med falsk babymage