NEKTET: Knut Joner var klar til å lyve og si at han var homofil for å slippe militæret... Foto: NTB scanpix
NEKTET: Knut Joner var klar til å lyve og si at han var homofil for å slippe militæret... Foto: NTB scanpixVis mer

"Kjakan" nektet militæret

- Jeg var klar til å spille homofil...

SEHER.NO: 21 år gamle Knut Joner har rukket å bli et kjent ansikt her til lands, etter suksessen med rollen som Gunnar "Kjakan" Sønsteby i "Max Manus".

Men i et ferskt intervju med Cosmopolitan innrømmer unggutten, som er sønn av skuespiller Johannes Joner og fetter av Kristoffer Joner, at han ikke var like tøff når det gjaldt militæret som Kjakan en gang var.

21-åringen nektet rett å slett å gå i førstegangstjeneste og var klar for å lyve seg til fritak.

- For min del er det bare å legge ned hele dritten, militæret koster så mye penger! Jeg vet egentlig ikke helt hvorfor jeg slapp unna. Jeg sa jo at jeg ikke ville og var klar til å spille homofil, men så fikk jeg bare beskjed om at de ikke ville ha meg med videre, sier Joner til Cosmopolitan.
I dag drømmer Joner om å komme inn på Den norske filmskolen i Lillehammer, men frem til det har han det godt med kjæresten Catharina, som han bor med i Oslo.

Og 21-åringen innrømmer at han også ønsker å gifte seg og stifte familie, etter hvert.

- Jeg synes ekteskap er veldig fint. Jeg kan absolutt se meg selv gift, jeg liker det romantisk. Men det er deilig bare å være kjærester og, det er en annen kvalitet. Jeg er nok litt gammeldags og tradisjonell, men det gjelder de tingene some r fine, sier han.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tisptelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Det har vært en guttedrøm!