SKJØNN OG SINGEL: Artist og tidligere «The Voice»-mentor Hanne Sørvaag opplevde at kjærlighetssorgen bragte med seg både kreative og økonomiske goder. I dag er hun blant Norges mest ettertraktede single kvinner.  Foto: Se og Hør
SKJØNN OG SINGEL: Artist og tidligere «The Voice»-mentor Hanne Sørvaag opplevde at kjærlighetssorgen bragte med seg både kreative og økonomiske goder. I dag er hun blant Norges mest ettertraktede single kvinner. Foto: Se og HørVis mer

- Kjærlighetssorgen gjorde livet mitt rikere

Hanne Sørvaag er evig takknemlig for at eksen dumpet henne.

SEOGHØR.NO: Hun er kjent som en av Norges flotteste single kvinner, og Hanne Sørvaag (33) vet også hvordan å takle kjærlighetssorg. 

«Skal vi danse»-vinneren, som opplevde å bli dumpet av en kjæreste for noen år siden, mener nemlig at kjærlighetssorg kan virke stimulerende på ens kreative evner. Derfor er hun evig takknemlig i etterkant for at det ble slutt mellom henne og eks-kjæresten.

Det forteller hun i ukens ferske Se og Hør Weekend.

– Kjærlighetssorgen jeg fikk førte til at jeg i ettertid har laget rundt 50 sanger, sier den tidligere «The Voice»-mentoren.

Den flotte blondinen, som har fortalt at turné- og artistlivet gjør det vanskelig å ha et fast forhold, påpeker at smerten etter bruddet hadde flere gode følger.

– Kjærlighetssorgen gjorde livet mitt rikere, også økonomisk, forteller Hanne, som for tiden turnerer sammen med countrystjernen Steff Nevers.

I ukens Se og Hør Weekend, som er i salg nå, kan du lese flere kjendiskvinners råd for å takle den vonde kjærlighetssorgen!

LES OGSÅ: - Bryllupsryktene er falske