Shawn Mendes:

Kjærlighetssorg:
- Jeg hater det

Shawn Mendes har vært singel siden bruddet med Camila Cabello i høst. Nå snakker han ut.

BRUDD: Det har ikke bare vært enkelt etter bruddet, ifølge Mendes. Foto: Angela Weiss/AFP/NTB
BRUDD: Det har ikke bare vært enkelt etter bruddet, ifølge Mendes. Foto: Angela Weiss/AFP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I november kunne Shawn Mendes (23) og Camila Cabello (25) røpe på sine respektive Instagram-kontoer at de har gått hver til sitt, etter over to år som kjærester.

Forholdet bekreftet de omsider høsten 2019, etter flere måneder med spekulasjoner. Mendes bekreftet forholdet etter spørsmål fra en fan.

- Helt ærlig, jeg vil virkelig snakke med dere om det her, men det er ikke bare meg i forholdet. Det er en annen person involvert, og jeg kan ikke si hva jeg føler. Det er ikke bare jeg som bestemmer, skjønner du?, sa han i en video som ble delt på Twitter den gang.

Årsaken til at paret ikke lenger er sammen, er ukjent. Nå går imidlertid Mendes langt i å antyde hvem som valgte å forlate forholdet.

FIKK KRITIKK: Shawn Mendes og Camila Cabello har blitt fortalt at de kliner som fisk. Slik svarer de. Video: @shawnmendes. Vis mer

Ærlig om bruddet

Både Mendes og Cabello er etablerte artister med store følgerskarer. Med det følger stor nysgjerrighet - og bruddet er ikke et unntak. Men artistene har ikke gitt fansen mange svar, foruten gjennom kryptiske sangtekster.

Det er i en video på Instagram, hvor han snakker om ny musikk, at Mendes åpner seg om hvordan han har det etter bruddet - og røper at det var han som valgte å gå.

- Mange av tingene som kommer fram i sangtekstene er faen … du vet. Du innser ikke når du gjør det slutt med noen, og der og da tror det er riktig å gjøre, hvor mye dritt som følger i tiden etter, sier 23-åringen i videoen.

Videre reflekterer han over singeltilværelsen, som han erkjenner ikke alltid er like enkel.

- Liksom … Hvem ringer jeg når jeg har et panikkanfall? Hvem ringer jeg når jeg føler jeg står helt ute på kanten? Jeg tror det er den realiteten som på en måte slo meg. Det er sånn «Å, jeg er alene nå». Nå har jeg nådd et punkt hvor jeg faktisk skjønner at jeg er alene, og jeg hater det, forteller han.

Ikke alltid enkelt

Det var mange som på sosiale medier ga uttrykk for overraskelse, da det i november ble kjent at artistduoen hadde brutt med hverandre. Selv om paret for mange så svært lykkelige ut, har Cabello tidligere innrømmet at forholdet ikke alltid var en dans på røde roser.

I et Instagram-innlegg som ble publisert ett år ut i forholdet, kunne hun avsløre at også de hadde utfordringer.

UHELDIG: Den internasjonale stjerna Camila Cabello gjestet live-programmet «The One Show», og klarte å tilby seerne en uheldig puppeglipp. Video: BBC / TikTok / Rød Løper Vis mer

«Jeg har lært mye om kjærlighet fra denne fyren. Det er ikke bare de glade og lykkelige stundene du ser på bilder eller på video», åpnet hun innlegget med, og fortsatte:

«Når du er i et forhold med noen føles det som de er et speil som reflekterer deg tilbake på deg selv. Jeg må konstant konfrontere min frykt, angst, usikkerhet, tankesett og det jeg tror om livet og meg selv. Det er ikke så enkelt som det ser ut på bilder alltid. Noen ganger er det sølete, ukomfortabelt og stygt», skrev hun.

LES OGSÅ: Vegard Harm og Morten Hegseth røper nye planer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer