Kjærlighetsryktene svirrer for fullt igjen

Miley Cyrus og Liam Hemsworth er på ferie sammen i Australia - to år etter den brutte forlovelsen.

FEIRET NYTTÅR SAMMEN: Miley Cyrus og Liam Hemsworth feiret nyttår sammen i Australia. Nå går ryktene om at paret ønsker å gi forholdet en ny sjanse. Her er de på en premiere i Los Angeles i 2013.  Foto: Ap
FEIRET NYTTÅR SAMMEN: Miley Cyrus og Liam Hemsworth feiret nyttår sammen i Australia. Nå går ryktene om at paret ønsker å gi forholdet en ny sjanse. Her er de på en premiere i Los Angeles i 2013. Foto: Ap Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I fire år var Miley Cyrus (23) og Liam Hemsworth (25) et av Hollywoods hotteste kjærestepar.

Duoen falt for hverandre på filmsettet til det romantiske dramaet «The Last Song» i 2009. To år etterpå fridde «Hunger Games»-kjekkasen til popstjernen med en gigantisk 3,5 karat Neil Lane-ring.

Men noe bryllup ble det aldri.

I september 2013 kom nemlig nyheten om at paret hadde brutt forlovelsen - kort tid etter Mileys skandaløse MTV VMA-opptreden med Robin Thicke (38).

Og allerede dagen etter bruddet ble Liam sett i het omfavnelse med den mexicanske modellen Eiza Gonzales (25).

«Wrecking Ball»-sangeren har på sin side hatt flere profilerte forhold til både menn og kvinner etter bruddet, og i september stod hun frem som panseksuell.

Nå, to år etter at de gjorde det slutt, ser det se ut som om varme følelsene har oppstått igjen mellom paret.

Saken fortsetter under bildet.

FILM BLE VIRKELIGHET: Liam og Miley forelsket seg for første gang på settet til filmen "The Last Song".
FILM BLE VIRKELIGHET: Liam og Miley forelsket seg for første gang på settet til filmen "The Last Song". Vis mer

Klarte ikke skjule følelsene

Eks-kjærestene skal nemlig befinne seg i Hemsworths hjemland Australia sammen.

Her har de feiret nyttår og kost seg sammen med hans familie de siste dagene i Byron Bay, melder den australske avisa The Daily Telegraph.

Søndag ble Miley og Liam sett i het omfavnelse med hverandre, og de delte flere kyss under Falls Music Festival i den lille strandbyen.

Sammen med Hemsworths skuespillerbrødre Chris og Luke, deres koner Elsa og Samantha, samt flere venner, hang de på VIP-området hvor de drakk øl og koste seg.

Ifølge nettstedet skal eksene ha vært veldig kjærlige med hverandre, og egne vakter skal ha passet på at folk ikke plaget dem eller tok bilder av dem.

Likevel har det dukket opp flere Twitter-meldinger og et par bilder av fans som hevder å ha sett dem sammen.

 
 

I oktober åpnet Liam seg om den brutte forlovelsen fra Miley, og innrømmet at han fremdeles brydde seg om henne.

- Vi var sammen i fire år, så jeg tror ikke de følelsene noen gang vil forandre seg. Og det er bra for det beviser for meg at det var ekte. Det var ikke bare en flørt. Det var en viktig del av livet mitt og det kommer det alltid til å være.

Paret skal ha begynt å tilbringe mer og mer tid sammen iløpet av de siste månedene.

I november skal Miley blant annet ha hjulpet Liam å adoptere en liten valp fra Wylder's Holistic Pet Center and Rescue i Los Angeles, skriver UsWeekly.com.

GLADE I DYR: Miley og Liam er begge dyreelskere, og nylig skal sangfuglen ha hjulpet skuespilleren å adoptere en hundevalp. Her er de sammen i 2010.  Foto: wenn.com
GLADE I DYR: Miley og Liam er begge dyreelskere, og nylig skal sangfuglen ha hjulpet skuespilleren å adoptere en hundevalp. Her er de sammen i 2010. Foto: wenn.com Vis mer

LES OGSÅ: Jane Fonda kysset magen til Miley på rød løper

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer