TRIO: Artist Mariah Carey gikk arm i arm med filmskaper Brett Ratner og en venninne i St. Barts gater. Carey og Ratner benekter at de er mer enn bare gode venner. Foto: Stella Pictures
TRIO: Artist Mariah Carey gikk arm i arm med filmskaper Brett Ratner og en venninne i St. Barts gater. Carey og Ratner benekter at de er mer enn bare gode venner. Foto: Stella PicturesVis mer

- Kjærlighetsryktene er idiotiske

Mariah Careys berømte reisekamerat, Brett Ratner, benekter at det er noe mer enn vennskap mellom han og den nysingle superstjernen.

SEOGHØR.NO: Artist Mariah Carey feiret i helgen 45 år, og hadde invitert gode venner til den karibiske øyperlen St. Barths. Men det var spesielt én som fikk «Hero»-stjernens oppmerksomhet - musikkvideoskaper Brett Ratner (46).

De to har vært venner i en årrekke, men er, etter Mariahs skilsmisse med Nick Cannon (34) i desember i fjor, stadig oftere blitt observert sammen.

Men ifølge People har Ratner, via sin talsperson, benektet romansen:

- Kjærlighetsryktene er idiotiske, sier han.

Brudd for barnas skyld

Det var i august i fjor at det ble kjent at kjendisparet Nick Cannon og Mariah Carey hadde valgt å gå hvert til sitt, etter seks år som mann og kone.

BRUDD: I august ble det kjent at Mariah Carey og Nick Cannon gikk hvert til sitt etter seks år som mann og kone. Skilsmissen ble offisiell fire måneder senere. Foto: All Over Press
BRUDD: I august ble det kjent at Mariah Carey og Nick Cannon gikk hvert til sitt etter seks år som mann og kone. Skilsmissen ble offisiell fire måneder senere. Foto: All Over Press Vis mer

Ifølge TMZ valgte Cannon å gå fra kona - for barnas skyld:

«Nick har gjort det klinkende klart at han er dypt bekymret for Mariahs emosjonelle tilstand, og han gjør slutt med henne på grunn av barna. Han mener omgivelsene rundt Mariah er «giftige», og han frykter for barna», skrev det amerikanske nettstedet kort tid etter bruddet.

Nå ser det ut til at Mariah Carey endelig smiler igjen - mye takket være støtten hun får i sin gode venn Brett Ratner.

Deler bilder på sosiale medier

Hun har den siste tiden delt flere bilder av seg selv og Ratner via sosiale medier, og legger ikke skjul på at de to har en god kjemi seg i mellom.

Tidligere i mars postet hun et bilde av seg selv og Brett med teksten: «Henger sammen i damegarderoben» - og pyntet teksten med en kyssmunn-smiley.

Hanging out in the girls room with @brettrat

Et bilde publisert av Mariah Carey (@mariahcarey)

Noe uker senere delte hun et bilde av seg selv, Brett Ratner og skandalestjernen Courtney Love (50):

#shenanigans with @courtneylove and @brettrat

Et bilde publisert av Mariah Carey (@mariahcarey)

I motsetning til Ratner har Mariah foreløpig ikke kommentert romanseryktene.

Mariah og Nick har tvillingene Monroe (3) og Moroccan (3) sammen.

LES OGSÅ: Feiret julen sammen for barnas skyld

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.