<strong>SAVNER KJÆRESTE:</strong> TVNorge-programleder Henriette Bruusgaard sier til Dagbladet at hun savner en kjæreste, men lar seg ikke stresse i letingen etter drømmemannen. Foto: Anders Myhren/Seher.no
SAVNER KJÆRESTE: TVNorge-programleder Henriette Bruusgaard sier til Dagbladet at hun savner en kjæreste, men lar seg ikke stresse i letingen etter drømmemannen. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

- Kjærlighetslivet mitt har ikke funket

Men Henriette Bruusgaard nekter å la seg stresse i jakten på drømmemannen.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Henriette Bruusgaard (30) er for tiden aktuell som programleder i en ny sesong av TVNorge-serien «Alt for Norge», hvor norsk-amerikanere kommer i kontakt med sine norske røtter.

Men selv om hun har suksess på TV-skjermen, sier Bruusgaard til Dagbladet at hun savner en kjæreste å dele livet med.

- Kjærlighetslivet mitt har ikke funket. Når jeg snakker om det, tenker jeg at kjærlighetslivet bare er én del av livet, men det er jo ofte det som setter alt ute av spill. I tillegg har jeg vært 27–30 år mens det har gått dårlig med kjærligheten, og da kan det ofte dra med seg flere spørsmål. Hvor vil jeg? Hvem er jeg? Alt det der.

Bruusgaard hevder hun imidlertid ikke lar seg stresse av singelstatusen.

– Jeg har vært singel i tre og et halvt år, og kjenner at det hadde vært hyggelig med en kjæreste. Ikke fordi jeg må ha barn med en gang, eller noe. Sånn er ikke jeg, selv om jeg ønsker meg barn en gang.

At Bruusgaard er et følelsesmenneske, kom også til syne under innspillingen av «Alt for Norge». Da den første deltageren måtte reise hjem, kom tårene.

– Jeg må jo beholde en viss fatning, det blir patetisk hvis jeg står der helt oppløst i tårer. Men
det blir en veldig følelsesladet sesong. Innspillingen føltes intens, sier hun til Dagbladet.

Finn dine favorittprogram i Seoghør.nos TV-guide!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  - Følte at jeg mistet halve meg selv

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer