Kjærlighetslivet lider etter danse-exiten

Eli Kari Gjengedal får se mindre av kjæresten, når hun ikke lenger er med i «Skal vi danse».

SEOGHØR.NO: Lørdag kveld var det Eli Kari Gjengedal (45) som måtte forlate TV 2-programmet etter en intens runde på dansegulvet.

- Det er trist, men jeg trodde jeg skulle ryke forrige lørdag, så det kom ikke som noe stort sjokk, sier Eli Kari til Seoghør.no etter sending.

Se videointervju med Eli Kari etter exiten øverst i saken.

Nå kan den søte blondinen bruke mer tid på jobben som værsjef i TV 2.

- All tiden jeg har brukt på å trene dans, kan jeg nå bruke til andre ting. Det har vært veldig travelt å jobbe fullt og drive med dansetrening i tillegg, så sånn sett er det greit at det blir roligere, mener Gjengedal.

Saken fortsetter under bildet.

MINDRE TID SAMMEN: I ukene med dansetrening i hovedstaden har Eli Kari Gjengedal, som vanligvis bor i Bergen, bodd hos kjæresten Tom Saxegaard i Drammen. Nå som Eli Kari røk ut av konkurransen, blir det mindre tid sammen i hverdagen. Her under Gullruten i 2013.  Foto: Aller Media NO
MINDRE TID SAMMEN: I ukene med dansetrening i hovedstaden har Eli Kari Gjengedal, som vanligvis bor i Bergen, bodd hos kjæresten Tom Saxegaard i Drammen. Nå som Eli Kari røk ut av konkurransen, blir det mindre tid sammen i hverdagen. Her under Gullruten i 2013. Foto: Aller Media NO Vis mer

Dansekonkurransen ga positive utslag på Eli Karis ekteskap til Tom Saxegaard. Paret bor nemlig i hver sin by, og under dansetreningen i Oslo har den blide TV-profilen sett mer av ektemannen enn noen gang. Etter danse-exiten spøker 45-åringen med at det ender med brudd.

- Ja, Tom og meg det er over, og det er hele Norge sin feil som ikke stemte på oss, skilsmisse neste… spøker hun.

- Neida. Vi ser hverandre uansett, legger hun til med et smil.

Mens Eli Kari ikke var heldig med poengene denne kvelden, gikk artisten Raylee (19) helt til topps etter sin samba med partner Alexander Svanberg.

UTE: Lørdag røk Eli Kari Gjengedal og dansepartner Ivo Havranek ut av «Skal vi danse».  Foto: Espen Solli/TV 2
UTE: Lørdag røk Eli Kari Gjengedal og dansepartner Ivo Havranek ut av «Skal vi danse». Foto: Espen Solli/TV 2 Vis mer

Ny dommer

Forrige lørdag var det tidligere skihopper Roger Ruud (57) og hans dansepartner Lillian Aasebø som ble sendt hjem.

Det er den tolvte sesongen av «Skal vi danse», og det er som vanlig Katrine Moholt (42) som leder sendingene, og hun har i år fått selskap av tidligere «Berserk»-medlem Samuel Massie (23). Også dommerpanelet har fått et nytt medlem i «Sofa»-profilen Tore Petterson (36). Han dømmer deltagernes prestasjoner sammen med Egor Filipenko (28), Merete Lingjærde (54) og Trine Dehli Cleve (55).

Saken fortsetter under bildet.

OGSÅ PÅ PARKETTEN: Katrine Moholt og Samuel Massie leder direktesendingene hver lørdag.  Foto: NTB scanpix
OGSÅ PÅ PARKETTEN: Katrine Moholt og Samuel Massie leder direktesendingene hver lørdag. Foto: NTB scanpix Vis mer

Avslørte svangerskap

Kjendis-deltagerne trener i timevis hver dag og merker allerede effekten på kroppen. Mens noen har svettet av seg noen kilo, har andre fått små skader. Programleder Alex Rosén (48) fortalte til Seoghør.no at han har blitt rammet av betennelse. 

- Det har vært noen veldig harde dager og vanskelige dager. Det har vært dager med ekstremt mye sykdom. Jeg tenker da på ben, muskler, skjelett og diverse betennelser i kroppen. Så det har vært beinhardt, forteller han.

Saken fortsetter under bildet.

BETENT: Alex Rosén danset på seg betennelse i hele kroppen i løpet av kort tid. Han og dansepartner Alexandra Kakurina har fått mye skryt av dommerne.  Foto: NTB scanpix
BETENT: Alex Rosén danset på seg betennelse i hele kroppen i løpet av kort tid. Han og dansepartner Alexandra Kakurina har fått mye skryt av dommerne. Foto: NTB scanpix Vis mer

Også programleder Markus Bailey (23) var sliten av treningen og pådro seg nylig strekk i rumpa.

- Det er hardt. Jeg har fått en strekkskade på rumpa, så treningen går kjempebra, spøker den blide 23-åringen som kunne glede seg over best poengsum i det andre programmet.

En annen som kan være ekstra stolt av innsatsen på parketten er tidligere langrennsløper Kristin Størmer Steira (35), som nylig avslørte at hun er gravid. I fjor giftet Kristin seg med det kanadiske ski-esset Devon Kershaw (33), og babyen har ventet ankomst i januar. 

Saken fortsetter under bildet.

GRAVID: Tidligere langrennsløper Kristin Størmer Steira danser med barn i magen.  Foto: NTB scanpix
GRAVID: Tidligere langrennsløper Kristin Størmer Steira danser med barn i magen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Fant lykken etter danse-seier

I fjor var det artisten Adelén Rusillo Steen (19) som vant hele konkurransen med Benjamin Jayakoddi (21), som i år danser med snowboardstjerne Stine Brun Kjeldaas (41). Se og Hør kunne nylig avsløre at den vakre Hortensjenta har funnet lykken med sin tidligere dansepartner også privat.

– Vi hadde falt for hverandre og var på dansetrening hele tiden for å være sammen. Vi kunne sitte og prate i timevis. Det ble til at vi danset ekstra mye, så ikke folk skulle lure på hvorfor vi hang sammen hele tiden. Men nå kan vi endelig vise vår kjærlighet, avslørte Adelén til Se og Hør.

LES OGSÅ: «Skal vi danse»-dommeren ble mobbet som barn