- Kjærlighetslivet kunne ikke gått bedre

Sofia Vergara er lykkelig med superkjekkas Joe Manganiello.

Publisert

SEOGHØR.NO: «Modern Family»-stjernen Sofia Vergara (42) kunne ikke vært lykkeligere med «True Blood»-stjernen Joe Manganiello (37). Til People uttaler hun at forholdet går svært bra.

- Jeg er veldig lykkelig romantisk sett. Det kunne ikke gått bedre, sier hun.

I juli ble det kjent at de hadde funnet lykken med hverandre, og de beviste for hele verden at de var et par, da de kom hjem igjen fra en kjærlighetsferie.

HOTTE: Sofia Vergara og Joe Manganiello kler hverandre svært godt.  Foto: Splash News/ All Over Press
HOTTE: Sofia Vergara og Joe Manganiello kler hverandre svært godt. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

Det nyforelskede paret dro nemlig til solfylte Miami, og da de ankom flyplassen Fort Lauderdale International Airport haddede nemlig ikke noe imot å vise verden at de to er et par.

- De klarte ikke å holde fingrene fra hverandre, fortalte en kilde til People.

Det var ikke bare på flyplassen de to åpenlyst kysset og klemte hverandre.

Paret koste seg med flere romantiske middager på eksklusive restauranter, og også her hadde de to kun øyne for hverandre skal vi tro kildene til nettstedet. Men det er ikke bare privatlivet som stråler for den latinamerikanske skjønnheten.

Babyplaner?

- Jeg har vært med i et tv-show som har vært svært suksessfult de siste fem årene. Og det har gjort at jeg har fått oppleve så mye jeg har hatt lyst til med karrieren min, sier hun.

Vergaras «Modern Family»-kollega Sarah Hyland (23) fortalte amerikanske medier at hun er vilt begeistret for at Sofia og Joe har funnet hverandre:

VAKKER: Sofia Vergara er kjent for sitt vakre ytre.  Foto: LFI/Photoshot
VAKKER: Sofia Vergara er kjent for sitt vakre ytre. Foto: LFI/Photoshot Vis mer

- Han er en fantastisk person, og jeg elsker dem begge. Så han og Sofia sammen - jeg digger det! De kommer til å lage hotte babyer!Og Manganiello, som har vært åpen om at han har vært avstandsforelsket i Vergara, har tidligere uttalt hva han finner mest tiltrekkende ved 42-åringen:

- Hun har «den latinamerikanske greia» gående. Hun har rumpa, kurvene, et vakkert ansikt og fantastisk hår. Hun er helt nydelig!

LES OGSÅ: Slik beviser de forholdet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer