FORELSKET: Jennifer klarer ikke holde hendene unna sin nye flamme.  Foto: All Over Press
FORELSKET: Jennifer klarer ikke holde hendene unna sin nye flamme. Foto: All Over PressVis mer

Kjærlighetskaos for Jennifer

Måtte avbryte ferien på grunn av paparazzifotografene.

SEHER.NO: Alt gikk ikke etter planen da filmstjernen Jennifer Aniston ville overraske rockekjæresten John Mayer under hans turnè i Storbritannia.

I følge Contactmusic.com, ble hun søndag møtt av et vanvittig korps paparazzifotografer da hun landet på Heathrow. Hun ble geleidet forbi dem av et stort følge sikkerhetsfolk, bestående av 8 sikkerhetsvakter fra flyplassen, fire politimenn og to bevæpnede betjenter fra anti-terrorgruppen.

Aniston sjekket inn på Londons flotte Dorchester Hotel, hvor tidligere Sør-Afrikas president Nelson Mandela også bor for øyeblikket.

Men innen 24 timer hadde Friends-stjernen fått nok av London og forlot Stansted i et privatfly. Hele veien til flyplassen hadde hun paparazzifotografene i hælene.

Hverken Mayer eller Aniston har offisielt bekreftet kjærlighetsforholdet, men hele verden har vært vitne til at paret har vært uadskillelige de siste månedene.

Mayer har pendlet til Florida i helgene for å tilbringe tid med sin kjæreste under hennes innspilling av filmen "Marley & Me" i Miami. Angivelig skal han også ha sendt henne blomster hver dag de var sammen der nede.

Og selv om Aniston har vært koblet til  kjekkaser som Vince Vaughn (38), den britiske modellen Paul Sculfor og skuespilleren Orlando Bloom (31) siden bruddet med Brad Pitt, er det liten tvil om at hun har falt pladask for den høye, mørke rockeren.

Kanskje har det noe med å gjøre at hun ifølge sine venner har mye større sans for Mayers innsats under laknene enn eks-mannens....


LES OGSÅ: Romantisk ferie i Mexico