Kjærlighetsbrudd for One Direction-stjerne

Popstjernen Niall Horan dumpet sin ungarske modellkjæreste.

BRUDD: Forholdet mellom Niall Horan og Barbara Palvin er over. Foto: All Over Press
BRUDD: Forholdet mellom Niall Horan og Barbara Palvin er over. Foto: All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: One Direction-stjernen Niall Horan (20) har gjort det slutt med kjæresten Barbara Palvin (20).

Popstjernen, som har datet den ungarske modellen siden desember i fjor, er dermed singel igjen etter at paret fant avstanden seg i mellom, kombinert med hektiske karriere, for mye å takle.

- Det var ingen stor krangel. Ting ble bare slik som det ble naturlig siden Niall og Barbara begge jobber i forskjellige deler av verden, sier en kilden til avisen The Sun ifølge Contactmusic.com.

POPULÆRE: Sammen med Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles og Louis Tomlinson utgjør Niall Horan det populære bandet One Direction. Her er de under en konsert i USA. Foto: All Over Press
POPULÆRE: Sammen med Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles og Louis Tomlinson utgjør Niall Horan det populære bandet One Direction. Her er de under en konsert i USA. Foto: All Over Press Vis mer

- De er begge veldig opptatt, og Niall er ekstremt fokusert på å forberede seg til One Directions massive «Where We Are»-turné, fortsetter kilden.

Niall og Barbara skal fremdeles ha god kontakt, men fikk ingen tid sammen da Niall var i England for å komme seg etter en kneoperasjon, og Barbara fortsatte å reise verden rundt i jobben som Victoria’s Secret-modell og L’Oreal-ambassadør.

Brunetten, som er bosatt i Paris, bekreftet at hun og Niall hadde gjort det slutt ved å publisere et romantisk bilde av seg selv og en ny hemmelig flørt på sin Instagram-konto.

 

Niall og bandkollegaene, Harry Styles, Zayn Malik, Liam Payne og Louis Tomlinson, har nå en tre måneders pause etter å ha turnert verden rundt. Når pausen er over skal gutta igjen ut på en stor turné.

LES OGSÅ:    - Svenske jenter presset brystene mot bilen vår