Kjærlighetsbrudd for One Direction-stjerne

Popstjernen Niall Horan dumpet sin ungarske modellkjæreste.

BRUDD: Forholdet mellom Niall Horan og Barbara Palvin er over. Foto: All Over Press
BRUDD: Forholdet mellom Niall Horan og Barbara Palvin er over. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: One Direction-stjernen Niall Horan (20) har gjort det slutt med kjæresten Barbara Palvin (20).

Popstjernen, som har datet den ungarske modellen siden desember i fjor, er dermed singel igjen etter at paret fant avstanden seg i mellom, kombinert med hektiske karriere, for mye å takle.

- Det var ingen stor krangel. Ting ble bare slik som det ble naturlig siden Niall og Barbara begge jobber i forskjellige deler av verden, sier en kilden til avisen The Sun ifølge Contactmusic.com.

POPULÆRE: Sammen med Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles og Louis Tomlinson utgjør Niall Horan det populære bandet One Direction. Her er de under en konsert i USA. Foto: All Over Press
POPULÆRE: Sammen med Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles og Louis Tomlinson utgjør Niall Horan det populære bandet One Direction. Her er de under en konsert i USA. Foto: All Over Press Vis mer

- De er begge veldig opptatt, og Niall er ekstremt fokusert på å forberede seg til One Directions massive «Where We Are»-turné, fortsetter kilden.

Niall og Barbara skal fremdeles ha god kontakt, men fikk ingen tid sammen da Niall var i England for å komme seg etter en kneoperasjon, og Barbara fortsatte å reise verden rundt i jobben som Victoria’s Secret-modell og L’Oreal-ambassadør.

Brunetten, som er bosatt i Paris, bekreftet at hun og Niall hadde gjort det slutt ved å publisere et romantisk bilde av seg selv og en ny hemmelig flørt på sin Instagram-konto.

 

Niall og bandkollegaene, Harry Styles, Zayn Malik, Liam Payne og Louis Tomlinson, har nå en tre måneders pause etter å ha turnert verden rundt. Når pausen er over skal gutta igjen ut på en stor turné.

LES OGSÅ:    - Svenske jenter presset brystene mot bilen vår

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer