- Kjærlighetsbrevene gikk rett i søpla

Eli Hagen var sjalu på mannens beundrere.

FORTSATT LYKKELIGE: Eli og Carl I. Hagen møtte hverandre på jobb og 30 år etter bryllupet er de fortsatt forelsket.  Foto: FAME FLYNET
FORTSATT LYKKELIGE: Eli og Carl I. Hagen møtte hverandre på jobb og 30 år etter bryllupet er de fortsatt forelsket. Foto: FAME FLYNET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Til torsdag feires kjærligheten på Valentindagen. Et av de norske kjendisparene som har holdt sammen en årrekke er Eli (65) og Carl I. Hagen (68) som i år har vært gift i 30 år, og kan feire perlebryllup.

Eli jobbet som Carls sekretær da det oppsto romanse på kontoret. Hun tror ikke de hadde endt opp sammen dersom de ikke arbeidet sammen.

- Jeg tror ikke jeg hadde vært gift med ham om vi ikke hadde jobbet sammen. Carl fikk mange kjærlighetsbrev, og de fleste ble åpnet av meg, før de gikk rett i søpla, sier Eli til Her og Nå. 

Paret gjorde det slutt i noen uker fordi FrP-toppen var på en fest med toppløse damer tilstede, men de fant raskt tilbake til hverandre. 

- For meg har det handlet om å unngå visse situasjoner. Jeg er jo som de fleste andre menn. Om det kommer noen veldig pene damer, og du har tatt noen drinker og klokken er midnatt, er det alltid en sjanse for at man kan gjøre noe dumt, sier Carl til Her og Nå.LES OGSÅ: - De kaller meg en fordømt drittsekk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer