Kjærlighets-landpostbudet

Ingen dumper folk på en like behagelig måte som denne jenta.

HVEM FÅR DAME: Her er de fire bøndene seerne og Katrine Moholt skal følge i den sjuende utgaven av «Jakten på kjærligheten». F.v: André Olsen, Jostein Sundby, Katrine Moholt, Christian Fredrik Sandberg og Åge Andre Brømnes. Foto: TV 2
HVEM FÅR DAME: Her er de fire bøndene seerne og Katrine Moholt skal følge i den sjuende utgaven av «Jakten på kjærligheten». F.v: André Olsen, Jostein Sundby, Katrine Moholt, Christian Fredrik Sandberg og Åge Andre Brømnes. Foto: TV 2 Vis mer
KJÆRLIGHETSLANDPOSTBUDET Katrine Moholt er et av TV 2s sikreste seersuksesser hver høst, og mandag delte hun igjen ut frierbrevene til årets «Jakten på kjærligheten»-bønder.

MAN FÅR SEG IKKE mange overraskelsene etter seks tidligere runder med bonderomantikk, og alt kommer selvsagt an på deltakerne hvor bra TV det blir. Det som i hvert fall er helt sikkert, er at Moholt er en usedvanlig dyktig og behagelig programleder, som i motsetning til en del av sine kollegaer ikke tar så stor plass på skjermen. Ingen dumper folk like behagelig som Katrine Moholt, og derfor blir det heller ingen sure miner blant bøndene som blir sendt hjem.

MANDAG VAR DET DESSVERRE alle jentebøndene som ble sendt ut av TV-programmet med en pose brev hver, og igjen står André Olsen, Åge André Brømnes, Christian Fredrik Sandberg og Jostein Sundby som årets «Jakten»-bønder.  

DE VIRKER LOVENDE, men det er først de neste ukene vi får se om «Jakten på kjærligheten» også i år klarer å fenge publikum. For det tar nok litt tid før trauste bønder virkelig lar fasaden falle.

I FØRSTE EPISODE var alle de gode ingrediensen på plass: litt tårer, litt rødme, litt flauhet, litt morsomheter og avskjed på grått papir. At det ble litt for lite spenning knyttet til hvem som skulle gå videre – da det ble avslørt omtrent før brevene ble frankert – er de tilgitt.

HVOR MANGE AV ÅRETS jentefriere som virkelig får den armkroken de drømmer om når programmet er over, må man bare følge med på for å finne ut av.

Se «Jakten på kjærligheten» på TV 2 mandager 20.00. Finn dine favorittprogrammer i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

ANDRE ANMELDELSER: 

LES OGSÅ: De slår i hvert fall Ylvis-brødrene
LES OGSÅ: Trøkkende, platt og kunstig
LES OGSÅ: Charter-nedtur
LES OGSÅ: Hvor ble det av masken, Jan Thomas?
LES OGSÅ: Bill. Mrk: Ny riksbitch søkes!
LES OGSÅ: Dette er oppvaks-TV
LES OGSÅ:
Sånn ja, Marion. Slik blir du TV-yndling
LES OGSÅ: Det er en lidelse å se på
LES OGSÅ: Hun snakker i 12 og et halvt minutt
LES OGSÅ: De serverte ståltrå i suppa før Hellstrøm ryddet opp...
LES OGSÅ: Er det noe rikingene mangler? Ja, penger.
LES OGSÅ: Sinnasnekker'n som er like farlig som byggmester Bob.
LES OGSÅ: Største endring siden GPS'en