TAKLET IKKE KJENDISSTATUSEN: - All oppmerksomheten jeg fikk slet veldig på forholdet, og gjorde at det ble mye krangling, sier Robinson-deltager Christian Flotvik til Seher.no Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
TAKLET IKKE KJENDISSTATUSEN: - All oppmerksomheten jeg fikk slet veldig på forholdet, og gjorde at det ble mye krangling, sier Robinson-deltager Christian Flotvik til Seher.no Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer

Kjærligheten tok slutt

Robinson-Christian gjorde det slutt med sin Maria.

SEHER.NO:  Christian Flotvik (23) har fått mange kvinnelige fans etter gjennom sin deltakelse i årets Robinson-ekspedisjon på TV3. Og kjendisstastusen får nå skylden for at hans forhold til Maria Martinsen (23) tok slutt.

- All oppmerksomheten jeg fikk slet veldig på forholdet, og gjorde at det ble mye krangling. Det ble spesielt ille, når hun er en dame som liker mye oppmerksomhet og jeg fikk alt, sier Christian Flotvik til Seher.no

Mens innspillingen pågikk skrev Seher.no at Robinson-ekspedisjon hadde reddet forholdet deres, fordi Christian fikk tid til å tenke. Men i slutten av januar endte samboerskapet med et brudd.

- Jeg ville videre i livet og finne på noe nytt. Fra nå av skal jeg leve i sølibat, sier Christian og ler.

En sofagris

Maria Martinsen sier at hun synes det var trist, men at hun nå har det bra. Det er ikke alle sidene ved Christian som var like enkelt.

- Han var jo arbeidsnarkoman og spilte ekstremt mye fotballspill. I løpet av de to årene vi var sammen lagde han middag to ganger. Han er egentlig en ganske lat sofagris, sier Martisen til Seher.no.

Jeg støttet ham
Hun sier likevel at Christian er en svært hyggelig fyr, og de er fremdeles venner.


- Hans suksess i Robinson er gledelig, og selv om jeg synes det ble mye oppmerksomhet fra andre jenter, støttet jeg ham hele tiden, sier hun.

Maria Martisen utdanner seg til motekonsulent og deltar i Brun og Blids modellkonkurranse om å bli solkjedens ansikt utad.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 
LES OGSÅ: Ga eldre damer strippesjokk