Kjærligheten tok slutt

Stjerneparet Delta Goodrem og Nick Jonas har bestemt seg for å gå hvert til sitt.

<strong>SLUTT:</strong> Delta Goodrem og Nick Jonas har datet siden i mai i fjor. Nå har stjerneparet gått hvert til sitt. Foto: Stellapictures
SLUTT: Delta Goodrem og Nick Jonas har datet siden i mai i fjor. Nå har stjerneparet gått hvert til sitt. Foto: Stellapictures Vis mer
SEOGHØR.NO: Artist-paret Delta Goodrem og Nick Jonas har gjort det slutt, på grunn av deres hektiske timeplaner.

Den australske sangstjernen begynte å date «Jonas Brother-stjernen i mai i fjor etter å ha gjort det slutt med forloveden Brian Mc Fadden.

Nå bekrefter en talsperson for Goodrem at hun og Nick har bestemt seg for å gå hvert til sitt.

- Nick og Delta har i fellesskap bestemt seg for å ende forholdet. På dette tidspunktet er de begge fokusert på sine karrierer når de går skilte veier. De er fortsatt venner og ønsker hverandre det beste for fremtiden.

Jonas medvirker for tiden i Broadway-musikalen «How To Succeed in Business Without Really Trying», mens Goodrem nylig har fått mentor-rolle i den australske versjonen av TV-showet «The Voice».

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Forlovet etter åtte måneder

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer