IKKE MER KYSSING: «Men in Black 3»-aktuelle Alice Eve (t.h) er nysingel, etter at det langvarige forholdet til poeten Adam O'Riordan tok slutt. Her er de to avbildet i lykkeligere tider, under en lunsjdate på Il Covo i Los Angeles. Foto: All Over Press
IKKE MER KYSSING: «Men in Black 3»-aktuelle Alice Eve (t.h) er nysingel, etter at det langvarige forholdet til poeten Adam O'Riordan tok slutt. Her er de to avbildet i lykkeligere tider, under en lunsjdate på Il Covo i Los Angeles. Foto: All Over PressVis mer

Kjærligheten tok slutt

- Nå trenger jeg ikke å ta hensyn til en partner, sier Alice Eve.

SEOGHØR.NO: Den britiske skuespilleren Alice Eve (30) er nå singel, etter bruddet med kjæresten Adam O'Riordan (30). Det skriver ContactMusic og OrangeNews.

De to møttes mens de begge studerte engelsk ved Oxford University i Storbritannia. Men nå har kjærligheten mellom skuespilleren og poeten tatt slutt.

Den lyshårede skjønnhetens filmkarriere er i ferd med å ta av, med roller i store produksjoner som «The Raven», «Entourage» og «Sex and the City 2».  På vei oppover i Hollywood nyter hun nå å ikke være hemmet av et forhold.

- Jeg har ikke lyst til å være alene for alltid. Men jeg vil heller ikke bekymre meg for hva andre vil eller trenger hele tiden, uttaler Eve til det britiske magasinet Tatler ifølge ContactMusic.

Alice Eve er for tiden aktuell på norske kinoer med filmene «Men in Black 3» og «The Raven». Ekskjæresten O'Riordan har for øvrig høstet gode kritikker for sin første diktsamling «In the Flesh».

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: «Die Hard»-settet brant ned i ulykke